تولید مرغ سبز در آذربایجان غربی 20 درصد افزایش یافته است.

ه گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد ، مدیرکل دامپزشکی آذربایجان غربی گفت : 5 واحد تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک در استان به ظرفیت 290 هزار قطعه در هردوره پرورشی هم اکنون فعال است.

مهاباد شهرستان عمده در تولید مرغ سبز

کامیار داهیم اضافه کرد: حدود 694 تن مرغ بدون آنتی بیوتیک امسال در استان تولید شده که عمده این مرغ ها در شهرستان های مهاباد، نقده و ارومیه تولید می شود.

تولید مرغ بدون به کار بردن آنتی بیوتیک ها

وی هدف از تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک را ارتقای سطح بهداشت عمومی مصرف کنندگان فراورده های خام دامی عنوان کرد و افزود: در تولید گوشت مرغ نیمچه گوشتی در سن 35 تا 42 روزه با نظارت شبکه های دامپزشکی در طول دوره پرورشی از هیچ نوع آنتی بیوتیکی چه آشامیدنی،چه تزریقی و یا دان مصرفی استفاده نمی شود.

 

انتهای پیام/خ

 

افزایش تولید مرغ سبز

برچسب ها: اخبار سلامت ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.