به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بندرعباس،رضا امیری زاده مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : تا کنون حدود 35 درصد محصولات سبزی و صیفی در استان برداشت شده است.
وی افزود: در این مدت تا حدود 500 هزار تن محصول برداشت شده است.
رضا امیری زاده پیش بینی کرد تا پایان فصل برداشت یک میلیون و 650 هزار تن محصول سبزی و صیفی برداشت شود.
وی گفت : سطح زیر کشت این محصولات در هرمزگان 55 هزار هکتار است که هرمزگان رتبه نخست تولید محصولات خارج از فصل در کشور دارد.
مدیر امور زراعت سازمان جهادکشاورزی هرمزگان گفت : بیش از 15 نوع محصول سبزی و صیفی در هرمزگان تولید می شود که خیار ، فلفل ، گوجه ، بادمجان ، پیاز و هندوانه مهمترین آنهاست.
امیری زاده افزود : فصل برداشت از اواخر آبان با محصول بادمجان و خیار آغاز می شود و تا اردیبهشت سال آینده با برداشت پیاز به پایان می رسد.
محصولات برداشت شده از هرمزگان به مناطق مختلف کشور فرستاده می شود.
هرمزگان در فصل سرد سال جز استانهای مهم در تامین بازار محصولات خارج از فصل کشور است.
انتهای پیام/ز