به گزارش خبرنگار دولت گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، محمود واعظی رئیس دفتر رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به جلسه امروز هیئت دولت، گفت: در ابتدای امروز جلسه، رئیس جمهور از اعضای جلسه درخواست هایی داشتند، از جمله اینکه باید تلاش کنیم برنامه هایی که اعضای دولت ارائه می دهد را هرچه زودتر عملیاتی کنیم.
وی افزود: در آستانه 40 سالگی پیرزوی انقلاب اسلامی هستیم در این جلسه بحث شد که باید همه قوا و همه نهادها از عملکرد و برنامه هایشان برای مردم بگویند.
واعظی تصریح کرد: رئیس جمهور همچنین در این جلسه تاکید کردند که روحیه امید و نشاط در بین مردم افزایش داشته باشد، در این ایام حوادث زلزله و کشتی سانچی را داشتیم در کنار این مسائل باید برنامه هایی را برای امید آفرینی در مردم داشته باشیم. سازمان صدا و سیما هم در این زمینه فعالیت کند.
رئیس دفتر رئیس جمهور گفت: اعضای دولت خواستند که رئیس جمهور هفته آینده این مسائل را با مردم در میان بگذارند که احتمالا اواسط هفته آینده آقای روحانی از رسانه ملی با مردم سخنرانی داشته باشند.
واعظی افزود: بحث بازسازی خانه های روستایی، اینکه در زمان کوتاه در کسب و کارهای خرد اشتغال ایجاد کنیم، دستور به وزیر ورزش برای امکانات ورزش همگانی از جمله مواردی بود که در این جلسه درباره آن بحث شد.
وی درباره راه اندازی شبکه های اجتماعی بومی اظهار کرد: امروز در دنیا فضای مجازی در خدمت اشتغال و اقتصاد است، اقتصاد دیجیتال امروز در وضع رفاه مردم نقش بسیاری دارد از این رو دبیر شورای عالی فضای مجازی در جلسه دولت گزارش هایی دادند، یکی از موضوعات مهم جلسه پیام رسان های داخلی بود که رئیس جمهور دستور دادند وزارت ارتباطات سرمایه گذاری کرده تا مردم از شبکه های اجتماعی بومی استفاده کنند.
رئیس دفتر رئیس جمهور درباره مذاکره موشکی خاطر نشان کرد: بارها اعلام کردیم آنچه مربوط به توان دفاعی موشکی است، قابل مذاکره نیست؛ با کشورهای دوست و اروپایی درباره سلاح کشتار جمعی صحبت کردیم ما هم بر روی مسائل حقوق بشری آنها حرف داریم.
وی در پاسخ به این پرسش که آیا رئیسجمهور دستور رفع فیلتر تلگرام را دادند؟ گفت: این موضوع در شورای عالی امنیت ملی مطرح و درباره آن تصمیمگیری شد.
واعظی تصریح کرد: در این جلسه رئیسجمهور دستور دادند که وزارت ارتباطات به جد دنبال سرمایهگذاری و حمایت از اپلیکیشینها و شبکههای مجازی باشد که پیامرسانهای بومی را داشته باشیم.
رئیس دفتر رئیسجمهور ادامه داد: قابل قبول نیست که مردم از یک شبکه اجتماعی انحصاری استفاده کنند البته حق مردم این است که از شبکههای اجتماعی استفاده کنند ولی از نظر امنیت ملی نمیشود یک شبکه اجتماعی فقط باشد.
انتهای پیام/
تا 1400؟؟
حرفی ام مونده؟
2-باید برنامه زنده باشه
3-سوالات چالشی باید پرسیده بشه
4-پیگیری حقوق های نجومی و پرونده های قضایی اون ها باید به مردم ارائه بشه .
ببخشید می خوام برنامه بقیه کانال ها را ببینم چیه؟
لطفا یارانه ها رو قطع نکنین
مچکریم
چرا به وعدهاش عمل نمیکنه؟؟!