به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان ؛داوود قاسملو، معاون بهرهوری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان گفت:در استان زنجان ۱۳۲ امامزاده و بقاع متبرکه وجود دارد که بسیاری از این اماکن مقدسه علیرغم نیاز به نگهداری و هزینههای جاری، فاقد درآمد هستند.
قاسملو با اشاره به اینکه هزینههایی که برای نگهداری از بقاع متبرکه صورت میگیرد از محل نذورات مردمی و موقوفات مرتبط با این مساله و در راستای اجرای نیات واقفین است، تصریح کرد: نگهداری از اماکن مقدسه به تنهایی از عهده اداره اوقاف و امور خیریه برنمیآید و ضروری است دولت نگاه ویژهای در این زمینه بهویژه حمایت مالی داشته باشد.
معاون بهرهوری اقتصادی موقوفات و بقاع متبرکه ادارهکل اوقاف و امور خیریه استان زنجان با بیان اینکه در حال حاضر ۴۷ طرح جامع برای امامزادگان استان آماده شده، تاکید کرد: ۳ هزار متر مربع بازسازی و نگهداری رقبه، عرصه و عیان به مبلغ ۱۴۰میلیون تومان، تجهیز و افزایش سرویسهای بهداشتی به مبلغ ۵۸ میلیون تومان همچنین ۴۰۰ میلیون تومان هزینه تکمیل واحدهای نیمهتمام شده است.
قاسملو تصریح کرد: از مخارج امامزادگان ۴۰ درصد برای عمران و آبادانی بقعه، ۳۰ درصد برای امور جاری و هزینههای مصرفی بقعه، ۲۰ درصد مسائل فرهنگی و مذهبی و ۱۰ درصد به حق تصدی اختصاص دارد.
وی با اشاره به راهاندازی سامانه جامع بانک اطلاعات و مدیریت عملکرد موقوفات و بقاع متبرکه گفت: این اقدام به منظور شفافسازی درآمدها و گردآوری آمار براساس بند ب ماده ۱۷۷ قانون برنامه پنجم توسعه کشور با بیش از ۴۰ عنوان سرفصل اطلاعاتی، راهاندازی شده و بر این اساس حتی یک ریال از درآمد اماکن متبرکه را جای دیگر نمیتوان هزینه کرد.
انتهای پیام/ن