به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان:نتایج 3 دهه بررسی نشان داده است، مادرانی که تا 6 ماه به نوزادان خود شیر میدهند، به میزان قابل توجهی کمتر از مادرانی که نوزادشان با شیر خشک تغذیه میشوند، به دیابت نوع 2 مبتلا میشوند.
نتایج 3 دهه بررسی نشان داده است، مادرانی که تا 6 ماه به نوزادان خود شیر میدهند، به میزان قابل توجهی کمتر از مادرانی که نوزادشان با شیر خشک تغذیه میشوند، به دیابت نوع 2 مبتلا میشوند.
بیشتربخوانید: تولید قویترین آنتی بیوتیکها با شیر مادر
بر اساس مطالعات پژوهشگران بر روی بیش از 5 هزار زن آمریکایی، زنانی که نوزادشان با شیر خود آنها تغذیه میشوند، به میزان 47 درصد کمتر از دیگران در معرض ابتلا به دیابت نوع 2 هستند.
تحقیقات همچنین نشان میدهد که شیردهی پاسخ بدن مادر به انسولین را افزایش میدهد؛ در نتیجه بدن مادر میتواند بهتر گلوکز بسوزاند و متابولیسم قند درون بدنش در کنترل بهتری قرار میگیرد.
به علاوه شیردهی فعالیت هورمونهایی را بازداری میکند که هورمونهای رشد را به راه می اندازند و خود این امر هم بر سطح انسولین خون مادر تأثیر میگذارد.
آژانسهای ایالات متحده از جمله CDC و کالج متخصص زنان و زایمان (ACOG)، توصیه میکنند که زنان تغذیه نوزاد را حداقل در شِش ماه ابتدای تولد تنها از شیر خود تأمین کنند.
دکتر گاندرسون، محقق و سرپرست ارشد این مطالعه میگوید: «یافتههای جدید نشان میدهد که تغذیه با شیر مادر اثر محافظتی برای خود مادر و فرزند وی دارد؛ از جمله احتمال ابتلا به دیابت نوع 2، سرطان سینه و تخمدان در مادر کاهش مییابد و در نوزاد نیز خطر بروز آسم به میزان قابل توجهی کمرنگ میشود».
دکتر گاندرسون در پایان گفت: کاهش ابتلا به دیابت در مادرانی که نوزادشان از شیر آنها تغذیه میشوند، فارغ از معیارهایی نظیر نژاد، دیابت قبل یا دوران بارداری، وزن و سایر شیوههای زندگی آنها است.
منبع:فارس
انتهای پیام/