به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان؛ پخت نان های سنتی از دیرباز در سمنان رایج بوده است و نان هایی که اکنون به عنوان بخشی از سوغات این شهرها شناخته می شوند.
نان خشک سمنانی با قدمتی چند 100 ساله است که با دست توانمند و هنرمند بانوان سمنانی در تنور های خانگی پخته می شد.
این نان هم اکنون در نانوایی های سنتی با دستگاه های صنعتی پخت می شود و نه تنها بر سفره سمنانی ها قرار می گیرد بلکه به عنوان سوغاتی از شهر سمنان به فروش می رسد .
نان خشک سنتی به دلیل کیفیت مناسب توجه افراد زیادی را در این استان جلب کرده است.
روزانه سه تن نان محلی در سمنان پخت شده و به فروش می رسد .
انتهای پیام / ق