به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام اختری متخصص طب ایرانی درباره عوامل بروز کبد چرب اظهار کرد: یکی از مهمترین عواملی که در زندگی روزمره در چرب شدن کبد دخالت دارد، غذای روزمره افراد است.
وی افزود: مصرف زیاد ترشی، ماست و دوغ همراه غذا, مصرف زیاد خیار در فصول سرد سال, مصرف زیاد میوه و نوشیدن آب روی میوه, مصرف زیاد غذاهای سرخ شده مانند فستفود و غذاهای چرب از عوامل بروز کبد چرب هستند.
این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: همچنین میتوان مصرف زیاد انواع سس، تنقلات شور و چرب، انواع خوراکیهای دارای مواد نگهدارنده را نیز از عوامل ایجادکننده کبد چرب نام برد.
اختری خاطرنشان کرد: کاهش مصرف سبزی و آرد سبوسدار, استفاده زیاد از غذاهای غلیظ مانند کله پاچه، سالاد الویه،کنسروها، غذاهای مانده, پرخوری و در همخوری نیز از عوامل چرب شدن کبد اشاره کرد.
وی اذعان کرد: عدم فعالیت روزانه به حد کافی و ورزش نکردن, دیر خوابیدن و شب بیداری, خوابیدن تا ظهر یا خواب طولانی بعد از ناهار نیز به چرب شدن کبد کمک میکند.
این متخصص طب ایرانی یادآور شد: نوشیدن "آب یخ" بعد از ورزش، در استخر، ناشتا یا میانه شب, استرس, مصرف غذای پرحجم در ساعات انتهایی شب نیز میتواند زمینهساز بروز کبد چرب باشد.
بیشتر بخوانید: 9 چیز که می تواند سلامت کبد را به خطر بیندازد
اختری در پایان اشاره کرد: تغییر سبک زندگی به ترتیبی که خواب بهموقع و کافی شبانه، خوردن شام سبک، فعالیت بدنی کافی و انتخاب غذاهای سالم افراد را به تناسب اندام و سلامتی روز به روز نزدیکتر میسازد.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/
ممنون