طرح تولید گوشت بوقلمون در مرودشت اجرا شد.

اجرای طرح تولید گوشت بوقلمون در مرودشت

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ مرتضی محیط رئیس مرکز جهادکشاورزی بخش سیدان اظهار کرد: طرح تله فود، با حمایت سازمان جهانی غذا و همکاری جهاد کشاورزی توسط ۱۲ نفر از بانوان سرپرست خانوار روستای فاروق به مدت ۴ ماه اجرا شد.

افزود: در این طرح ۴۰۰ قطعه جوجه یک روزه بوقلمون در اختیار بانوان قرار گرفت و با نظارت جهاد کشاورزی پرورش داده شد.

وی گفت: در طرح تله فود از هیچ نوع آنتی بیوتیکی استفاده نشده و گوشت تولیدی حدود ۵۰۰ کیلو است که کاملاً سالم است.

محیط افزود: ایجاد اشتغال، استفاده بهینه از امکانات و تولید غذای سالم از جمله اهداف این طرح است و اجرای این گونه طرح ها، می‌تواند بخشی از خسارات ناشی از خشکسالی را جبران کند.

انتهای پیام/ن

اجرای طرح تله فود در شهرستان مرودشت

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.