به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد عبادیانی درباره چاقی اظهار کرد: از نظر مکتب طب ایرانی، "چاقی" یا سَمن دارای تعریف خاصی است, بر اساس تعریف این مکتب "چاقی" به دو نوع مستحسن و غیرمستحسن تقسیم میشود.
وی افزود: "چاقی" مستحسن یا چاقی مفید به وضعیتی گفته میشود که در آن نسبت عضلات به استخوانهای بدن، به گونهای است که توانایی مفاصل و حفظ حرارت حَیَوانی بدن به صورت طبیعی پشتیبانی میشود, در واقع در این نوع از "چاقی" ، فشاری بر مفاصل، قلب و عروق وارد نمیشود؛ بلکه از آنها حمایت نیز میشود.
این استاد دانشکده طب سنتی تصریح کرد: اما "چاقی" غیرمستحسن یعنی "چاقی" مضر که بیماری به حساب میآید، تحت عنوان سَمن مفرط در کتب آمده است و به آن نوع از "چاقی" گفته میشود که مانع صدور افعال طبیعی، از مجاری طبیعی میشود.
بیشتر بخوانید: کاهش وزن بدن با این نوشیدنی معجزه گر
عبادیانی اذعان کرد: هنگام مراجعه اشخاص با شکایت از "چاقی" ابتدا باید شخص را نسبت به وجود "چاقی مفید و چاقی" مضر توجیه کرد و سپس تدبیر یا تدابیر لازم را اعمال کرد و به این ترتیب باید برای بیمار شرح داد که وزن طبیعی و غیرطبیعی چیست.
وی خاطرنشان کرد: وقتی رطوبات و بلغمهایی که موجب "چاقی" شده است را از بدن بیمار خارج میکنیم باید توجه داشته باشیم، صفرایی که برای گرم نگه داشتن آن مقدار از رطوبات و بلغمهای بدن ترشح میشده، کاملاً همراه رطوبات خارج نمیشود و همین امر باعث میشود علائم افزایش صفرا در بیمار بروز کند که در واقع این بیماری نیست؛ اما اگر از بدن دفع نشود، زمینهساز سوءمزاج صفراوی میشود.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/