به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ بال مرغ سوخاری یکی از خوشمزه ترین پیش غذاها است. این بار می توانید بال مرغ را با دستور بال مرغ اسپایسی کنجدی درست کرده و طعم متفاوت و لذیذ آن را تجربه کنید.
آرد ذرت، 2 قاشق چایخوری نمک و ¼ قاشق چایخوری فلفل را در یک ظرف با هم مخلوط کرده و درون کیسه پلاستیکی بریزید.
مواد لازم برای تهیه بال مرغ تند کنجدی
روغن : مقداری برای سرخ کردن
آرد ذرت : ¼ فنجان
نمک و فلفل : به مقدار لازم
بال مرغ : به تعداد
سس سویا : ½ فنجان
سس تند : 2 قاشق غذاخوری
سیر خرد شده : 2 قاشق غذاخوری
زنجبیل : 2 قاشق غذاخوری
شکر قهوه ای : ¼ فنجان
سرکه سیب : ¼ فنجان
کنجد : به مقار لازم
بال های مرغ را درون کیسه پلاستیکی قرار داده و خوب مرغ را آغشته به این مخلوط کنید.
بال مرغ را درون روغن فراوان و داغ سرخ کنید تا برشته شود. این کار حدود 6 تا 8 دقیقه زمان می برد.
در ظرف سس سویا، سیر، زنجبیل، سرکه سیب، سس تند و ½ قاشق چایخوری فلفل را مخلوط و بجوشانید.
بعد از حدود 5 دقیقه شکر قهوه ای را اضافه کرده و روی حرارت هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.
بال های داغ سرخ شده را درون این مخلوط بغلطانید و روی آن دانه های کنجد بریزید.
منبع:سیمرغ
انتهای پیام/