وی در همین خصوص اضافه کرد: در این نشستها هماهنگیهای لازم بین دانشگاههای این منطقه اتفاق میافتد و دانشگاههایی که در استانهای خوزستان و لرستان واقع شدهاند در آن شرکت میکنند.
معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اظهار داشت: در این نشستها سیاستهای کلان سازمان غذا و دارو با حضور مدیران کل این سازمان در کارگروههای تخصصی توضیح داده میشود.
وی عنوان کرد: با توجه به اهمیت بالایی که بحث نظارتی معاونتهای غذا و دارو در خصوص سلامت مردم دارند، این نشستها به صورت دورهای و حداقل فصلی در مناطق 10گانه کشور برگزار میشود تا عملکرد بهتری در این حوزه داشته باشیم.
رئیس سازمان غذا و داروی کشور با اشاره به این مهم که یکی از دغدغههای دانشگاههای مناطق مختلف، مطالبات شرکتهای دارویی از بیمارستانهای دانشگاهی است، افزود: تا هفته آینده رقم خوبی به دانشگاهها داده میشود تا برای پرداخت بدهی دارویی، تجهیزات مصرفی و پرداختهای حوزه آزمایشگاهی اقدام کنند.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود خاطرنشان کرد: هیچ افزایش تعرفه آزمایشگاهیای نداشتیم و در این حوزه صرفا متناسب با تورم سالیانه کشور افزایش رخ میدهد.
اصغری با اعلام این خبر که در بحث دارو در کشور با مشکل قاچاق مواجه نیستیم، تصریح کرد: عمده مشکل ما در این مبحث مربوط به محصولات آرایشی و بهداشتی است.
وی با اشاره به این موضوع که سیستم رهگیری و ردیابی در سازمان غذا و داروی کشور فعال است، افزود: مردم در صورت مشاهده کالایی که برچسب سازمان غذا و دارو ندارد بدانند که این کالا قاچاق و برای سلامتی ایشان مضر است.
رئیس سازمان غذا و داروی کشور در پایان از نصب نشانگرهای رنگی بر بیش از 80 درصد صنایع غذایی خبر داد و گفت: بودجه سال 97 در کمیسیون تلفیق مجلس است که در این بودجه هیچگونه افزایشی در مورد بودجههای دارویی را شاهد نبودیم و رقم آن معادل سال 96 دیده شده است.
شانزدهمین نشست قطب 4 معاونتهای غذا و دارو کشور هم اکنون به میزبانی دانشکده علوم پزشکی آبادان در حال برگزاری است. معاونین و کارشناسان غذا و داروی دانشکدهها و دانشگاههای علوم پزشکی جندی شاپور، لرستان، بهبهان، دزفول و شوشتر در این نشست حضور دارند.
انتهای پیام/