به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ عیسی غیاث یزدی رئیس اداره دامپزشکی شهرستان قزوین گفت: متصدیان رستورانها و غذاپزیها باید هرگونه فرآورده خام دامی ازجمله گوشت قرمز و مرغ را از مراکز معتبر و تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند در غیر این صورت خریدار و فروشنده به جرم تهدید علیه بهداشت عمومی به مراجع قضایی معرفی میشوند.
وی اضافه کرد: محل تولید، نحوه انتقال، زنجیره سرد وکیفیت نگهداری فرآوردههای خام دامی در مراکز دارای مجوز بر اساس ضوابط دامپزشکی بصورت هفتگی کنترل میشود.
انتهای پیام/