سند حمایت طلبی کنترل آلودگی هوا و کاهش تبعات آن بر سلامت از طرف فرهنگستان علوم پزشکی ایران و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تدوین شد.

به گزارش حوزه فن‌آوری‌های نوین گروه علمی پزشكی‌ باشگاه خبرنگاران جوان؛  سند "حمایت طلبی کنترل آلودگی هوا و کاهش تبعات آن بر سلامت" توسط فرهنگستان علوم پزشکی ایران و با همکاری دستگاه‌هایی همچون معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری (ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی)، شهرداری، سازمان حفاظت از محیط زیست، وزارت بهداشت، سازمان کنترل کیفیت هوا و سازمان‌های بین المللی همچون UNDP تدوین شد.

هدف از تدوین این سند حمایت طلبی برای انجام اقدامات موثر در کاهش آلودگی هوا با اولویت کلانشهر‌های کشور است. در این سند موضوع مورد نظر آلودگی هوا است و در این سند نیز به تفکیک برای دستگاه‌های مرتبط با موضوع اقدامات و مسئولیت‌هایی مشخص شده است تا با انجام این اقدامات شاهد کاهش آلودگی هوا باشیم.

در این میان مبحث فناوری در کاهش آلودگی هوا مهم و تاثیر گذار است. زیرا بیشتر آلودگی هوا مرتبط با مسئله انرژی است و سوخت‌هایی که بر اثر سوختن آن‌ها آلودگی ایجاد می‌شود. پس با توسعه فناوری‌هایی می‌توان در این مسیر گام برداشت.

ستاد توسعه فناوری حوزه انرژی معاونت علمی نیز به دنبال این موضوع است؛ بنابراین ستاد، توسعه فناوری‌های کاهش آلودگی هوا همچون تجاری‌سازی موتورسیکلت برقی، فیلتر ذرات دوده دیزل (DPF)، مبدل کاتالیستی خودرو را در راستای اجرایی سازی سند دنبال می‌کند. البته پس از تدوین سند نشست‌های پیگیری اجرایی سازی آن در سازمان‌های مشارکت کننده برگزار می‌شود تا اقدامات انجام شده مورد بررسی قرار گیرد.

انتهای پیام/

کاهش آلودگی هوا؛ هدف تدوین سند حمایت طلبی کنترل آلودگی هوا 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.