به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز؛"محمد علاقه بند" رئیس انجمن حرفه ای واحدهای رفاهی، تفریحی و پذیرایی گردشگری آذربایجان شرقی،مهم ترین هدف انجمن حرفه ای واحدهای رفاهی، تفریحی و پذیرایی گردشگری استان، در طول رویداد تبریز 2018، علاوه بر توسعه صنعت غذایی استان به واسطه تجارب بین المللی، ترویج برند غذای اصیل آذربایجان در میان گردشگران خواهد بود.
وی ادامه داد: استان آذربایجان شرقی به سبب سبقه فاخر در حوزه غذای اصیل و سنتی خود، جایگاه ویژه ای را در ذهن میهمانان و گردشگران، در هر دوره از تاریخ به خود اختصاص داده است، لذا جهت تداوم و ثبات این جایگاه در چارچوب استاندارد های جهانی، بهره گیری از تجارب و تکنولوژی های کشورهای پیشرفته در حوزه غذایی از مهم ترین اولویت هایی است که در این انجمن با مشارکت فعالان این عرصه، پیگیری خواهد شد.
درپایان هدف از تشکیل این انجمن را علاوه بر رسیدگی به امور صنفی، بررسی قوانین و مصوبات حاکم بر رستوران ها اعلام کرد و گفت: انجمن با هدف رسیدگی به مشکلات و بررسی قوانین و مصوبات رستوران ها تشکیل یافته است تا با ایجاد ارتباط مستقیم با صنف های فعال، با مشکلات و دغدغه های مجتمع های رفاهی و تفریحی از نزدیک آشنا و برای بهبود کیفی آن ها اقدامات لازم را صورت دهد.
انتهای پیام/خ