جشنواره غذای سالم با حضور کارشناسان بهداشت در روستای تیرکلای ساری برگزار شد.

دوستی کارشناس بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه جشنواره غذای سالم به همت شورای اسلامی، بانوان روستا و کارشناسان تغذیه و بهداشت برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری جشنواره غذای سالم آشنایی روستاییان با غذای سالم و تشویق آن‌ها به سبک زندگی سالم است.

وی با بیان اینکه بیماری سرطان در مازندران بسیار شایع است، افزود: برگزاری این جشنواره‌ها کمک می‌کند تا مردم با تغییر تغذیه ناسالم، از بیماری سرطان جلوگیری کنند.

دوستی گفت: بانوان روستای تیرکلای ساری حدود ۳۰ نوع غذای سالم تهیه کردند تا کارشناسان تغذیه آن را بررسی کنند.

کارشناس بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت شهرستان ساری، تغذیه نامناسب، اضافه وزن و چاقی، مصرف بی رویه نمک، قند و چربی را مهم‌ترین علت شیوع بیماری‌ها از جمله سرطان اعلام کرد و افزود: برگزاری جشنوراه‌های غذای سالم در مازندران می‌تواند علاوه بر آموزش تغذیه درست، میزان استفاده از نمک، روغن و شیرینی را به خصوص در روستا‌ها کنترل کرد.

لازم به ذکر است: سرطان دومین علت شایع برای مرگ و میر در مازندران است که ۵۰ درصد از این بیماری با رعایت مراقبت‌های بهداشتی و آگاهی از سلامت فردی قابل پیشگیری است.

برگزاری جشنواره غذای سالم در روستای تیرکلای ساری + تصاویر

 

برگزاری جشنواره غذای سالم در روستای تیرکلای ساری + تصاویر

 

برگزاری جشنواره غذای سالم در روستای تیرکلای ساری + تصاویر

انتهای پیام/ر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.