دوستی کارشناس بیماریهای واگیر مرکز بهداشت شهرستان ساری در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ، با بیان اینکه جشنواره غذای سالم به همت شورای اسلامی، بانوان روستا و کارشناسان تغذیه و بهداشت برگزار شد، گفت: هدف از برگزاری جشنواره غذای سالم آشنایی روستاییان با غذای سالم و تشویق آنها به سبک زندگی سالم است.
وی با بیان اینکه بیماری سرطان در مازندران بسیار شایع است، افزود: برگزاری این جشنوارهها کمک میکند تا مردم با تغییر تغذیه ناسالم، از بیماری سرطان جلوگیری کنند.
دوستی گفت: بانوان روستای تیرکلای ساری حدود ۳۰ نوع غذای سالم تهیه کردند تا کارشناسان تغذیه آن را بررسی کنند.
کارشناس بیماریهای واگیر مرکز بهداشت شهرستان ساری، تغذیه نامناسب، اضافه وزن و چاقی، مصرف بی رویه نمک، قند و چربی را مهمترین علت شیوع بیماریها از جمله سرطان اعلام کرد و افزود: برگزاری جشنوراههای غذای سالم در مازندران میتواند علاوه بر آموزش تغذیه درست، میزان استفاده از نمک، روغن و شیرینی را به خصوص در روستاها کنترل کرد.
لازم به ذکر است: سرطان دومین علت شایع برای مرگ و میر در مازندران است که ۵۰ درصد از این بیماری با رعایت مراقبتهای بهداشتی و آگاهی از سلامت فردی قابل پیشگیری است.
انتهای پیام/ر