به گزارش خبرنگار حوزه اخبار داغ گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان؛ رستورانی در دهلی نو وجود دارد که غذاهای آتشین به خورد مشتریان میدهد. صاحب این رستوران خانوادگی جوانی ۳۱ ساله است که توانسته با میان وعدههای سنتی خود به نام «پان" مشتریان زیادی جلب کند. این میان وعده، از برگ فوفل، دانههای آرکا و اغلب تنباکو پر شده و پس از جویده شدن بیرون ریخته یا بلعیده میشود.
پرادومن با روشن کردن آتش روی میان وعده «پان» مشتریان را وادار میکند آن را در دهانشان قرار دهند و با این ترفند صدها مشتری شجاع را به سوی خود جذب کرده است.
پرادومن معتقد است این میان وعده خواص دارویی برا ی درمان بیماریهایی چون سرماخوردگی، آنفلونزا و گلودرد دارد و هیچ عوارض جانبی ندارد و به کسی آسیب نمیزند.
پرادومن کار خود را با ارائه یک "پان" در روز شروع کرده و در حال حاضر به 100 مورد افزایش یافته است.
انتهای پیام/