به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، ابوالقاسم زراعتکار، سرپرست جهاد کشاورزی گتوند با بیان اینکه 2 هزار و 700 هکتار از اراضی این شهرستان به زیر کشت ذرت رفت اظهار کرد: این میزان سطح زیر کشت نسبت به سال گذشته 500 هکتار افزایش نشان می دهد.
وی به افزایش 3 هزار و 500 تنی تولید ذرت در شهرستان گتوند اشاره کرد و اذعان داشت: این شهرستان بعد از شوش، دزفول و اندیمشک رتبه چهارم را در تولید ذرت در استان خوزستان دارا است.
زراعتکار با بیان اینکه اواخر آبان ماه تا اواخر دی ماه فصل برداشت ذرت در سطح مزارع این شهرستان است افزود: ذرت برداشت شده به صورت خوراک دام، آرد کیک و خوراک طیور به مصرف می رسد.
سرپرست جهاد کشاورزی گتوند بیان کرد: محصول ذرت برداشت شده شهرستان گتوند علاوه بر ارسال به شهرهای خوزستان به استان های کرمانشاه، گیلان، خراسان رضوی، همدان، قم، اصفهان، آذربایجان غربی و شرقی صادر می گردد.
وی گندم، گوجه، یونجه، هندوانه، سیب زمینی، ذرت، لوبیا و ماش را مهم ترین محصولات کشاورزی گتوند عنوان کرد.
انتهای پیام/گ