به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، حمیدرضا براتپور معاون مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی سیستان و بلوچستان اظهار داشت: ۷۰۰ نفر از مددجویان بهزیستی با داشتن شرایط لازم موفق به دریافت این تسهیلات شدند.
براتپور افزود: تسهیلات اشتغالزایی ویژه جامعه هدف بهزیستی از محل تبصره ۱۶ قانون بودجه کل کشور که از سه ماهه دوم اعلام شده با عاملیت بانکهای مختلف در سیستان و بلوچستان پرداخت شده است.
وی تصریح کرد: این تسهیلات در قالب طرحهای کسب و کار خانگی که قابلیت انجام آنها در منزل وجود دارد (مشاغل خانگی) با هدف حمایت از زنان سرپرست خانوار، افراد معلول و بیماران پاک شده از اعتیاد و به افراد دارای مهارت، اما ناتوان در تامین سرمایه اولیه هستند با معرفی به بانکهای عامل پرداخت میشود.
معاون مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: همچنین کارآفرینانی که مددجویان و جامعه هدف سازمان بهزیستی را به کار گیرند میتوانند از تسهیلات کارفرمایی استفاده کنند.
براتپور گفت: پرداخت تسهیلات، مکاتبه و پیگیری لازم برای جذب تسهیلات بانکی، معرفی متقاضیان توسط کارشناسان اشتغال استان و شهرستانها و پیگیری به منظور دریافت تسهیلات توسط جامعه هدف سازمان و بازدید از اشتغالهای ایجاد شده و بیمه افرادی که کارفرمایان بکار گرفته اند از مهمترین وظایف دفتر اشتغال مشارکتهای مردمی اداره کل بهزیستی استان است.
مدیر کل بهزیستی سیستان و بلوچستان نیز افزود: ۵۲۳ هزار نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم در سه بخش پیشگیری، توانبخشی و اجتماعی در استان از خدمات این نهاد بهره میگیرند.
محمدرضا سراوانی اظهار داشت: هم اینک ۱۸ دفتر نمایندگی سازمان بهزیستی در سیستان و بلوچستان وجود دارد.
وی مهمترین آسیبهای اجتماعی در سیستان و بلوچستان را حاشیه نشینی، بیکاری، طلاق، کودکان کار، اعتیاد و ... ذکر کرد و گفت: بهزیستی در حد توان در حال ارائه خدمات برای کمتر شدن این آسیب هاست.
وی افزود: ۱۴ مرکز اورژانس اجتماعی در شهرستانهای زاهدان، زابل، ایرانشهر، سراوان، سیب و سوران، دلگان، هیرمند، سرباز، چابهار، زهک، کنارک، مهرستان، نیکشهر و خاش خدمات رسانی به افراد درگیر با آسیبهای اجتماعی را بر عهده دارند.
مدیرکل بهزیستی سیستان و بلوچستان ادامه داد: پیگیریهای لازم برای راه اندازی اورژانس اجتماعی در دیگر شهرستانهای استان در حال انجام است.
انتهای پیام/ع