به گزارش
خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان محمد حسین برخواه درباره دلیلش برای برعهده گرفتن
سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان وزنه برداری بیان کرد: پیشنهاد سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان برایم غافلگیر کننده بود چراکه مشغول پیگیری برنامه های تیم ملی نوجوانان و جوانان بودم. پس از برگزاری دومین مرحله اردوی آماده سازی تیم جوانان و درحالیکه برای اردوی سوم که در بهمن برگزار می شود آماده می شدیم شرایط فدراسیون به شکلی رقم خورد که محسن بیرانوند سمت دبیری فدراسیون را برعهده گرفت و علی مرادی هم سرمربیگری تیم ملی بزرگسالان را به من پیشنهاد داد که این سمت را پذیرفتم.
او درمورد برنامه هایش برای
بازی های آسیایی جاکارتا و
مسابقات قهرمانی جهان گفت: با توجه به تغییر اوزان در حال حاضر به صورت دقیق اطلاع ندارم که وزنه برداری در بازی های آسیایی و رقابت های جهانی قرار است در چند وزن برگزار شود و تقسیم بندی اوزان به چند شکل است.اگر قرار باشد مسابقات در ۱۰ وزن برگزار شود باید با اوزان جدید هماهنگ شویم.
او ادامه داد: در شروع اردوهایمان نفرات را به شکلی انتخاب می کنیم که قدرت مانور داشته باشیم و دستمان بسته نباشد.
سرمربی تیم ملی وزنه برداری درباره احتمال حضور نفرات اصلی تیم ملی وزنه برداری در اردوی اسفند پاسخ داد: فکر می کنم به صلاح نفرات اصلی است که در اردوی اسفند شرکت کنند. البته تصمیم ندارم در این اردو به وزنه برداران قدیمی تیم ملی سخت بگیرم و آن ها را به حضور در اردو مجبور کنم اما فکر می کنم حضور نداشتن آن ها در تمرینات منظم اردویی می تواند پس از عید نوروز برایشان دردسر ساز شود. این امر احتمال آسیب دیدگی را افزایش می دهد. سن بیشتر وزنه برداران ما بالاست و در این وضعیت خطر مصدومیت بیشتر است.
سرمربی جدید تیم ملی وزنه برداری اظهار داشت: اردوی اسفند را تنها برای حفظ حداقل آمادگی وزنه برداران برگزار می کنیم و پس از تعطیلات نوروز فشار تمرینات را افزایش می دهیم.
برخواه درباره اینکه تا چه اندازه از عملکردش در تیم های ملی پایه وزنه برداری رضایت دارد، پاسخ داد: تلاش کردم ابتدا تعداد نفرات دعوت شده به اردو گسترده باشد و وزنه برداران شهرستانی بیشتر بتوانند در اردوی تیم ملی شرکت کنند. به هر حال این امر می توانست روی سایر وزنه برداران شهرستانی تاثیرگذار باشد. سعی کردم انگیزه را بین شهرستانی ها ایجاد کنم و آن ها حضور در تیم ملی را دور از دسترس نبینند.طبیعی است درصد خطا در رده های پایه بالاتر از رده بزرگسالان است چراکه تا زمان شرکت نکردن وزنه برداران در عرصه های بین المللی نمی توانیم شناخت خوبی از مسائل روحی و روانی آن ها داشته باشیم اما ملی پوشان بزرگسال میدان دیده و باتجربه هستند و درصد خطای آن ها کمتر است.