به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی امروز در جلسه شورای اداری شهرستان راور که با حضور علی ربیعی وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی برگزار شد با اشاره به اینکه با مصوبه مجلس مقرر شد که ۱.۵ میلیارد دلار از صندوق توسعه ملی به بحث اشتغال اختصاص پیدا کند گفت: بحث اشتغال در کشور بسیار اهمیت دارد که بخش زیادی از آن در وزارت کار محقق میشود.
وی با بیان اینکه تاخیر چند ماهه فرصت اشتغال را از کشور گرفته و انتظار میرفت که دولت در این زمینه با جدیت اقدام کند گفت: تاکنون در استان کرمان گزارشی مبنی بر تخصیص یک ریال از این اعتبارات و سهم بانکها و هزینهکرد آن داده نشده است.
رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه زمانی تا پایان سال نمانده و بانکها با آغاز اسفندماه عملا هیچ تسهیلاتی پرداخت نمیکنند افزود: حدود ۱۰ هزار میلیارد از منابع میتوانست جذب شود که انجام نشد و این تذکر را به رئیس جمهور خواهیم داد.
وی با بیان اینکه در شهرستان راور اگر معادن غیرفعال را فعال کنیم جوان بیکار نخواهیم داشت اظهار کرد: چندین جلسه در این مورد با مسئولان وزارتخانه کار گذاشته شده است.
پورابراهیمی با اشاره به اینکه با کمترین میزان سرمایهگذاری بهراحتی میتوانیم اشتغال را در راور افزایش دهیم گفت: زمانی ده هزار نفر در این مناطق کار میکردند، اما در حال حاضر معادن راور متروکه شدند.
وی با بیان اینکه شرکتهای خریدار ذغال ضابطه را رعایت نمیکنند تصریح کرد: شرکت ذوبآهن، ذغال کرمان را با قیمت قانونی نمیخرد و بارها متذکر شدهایم، اما کسی گوش نمیدهد.
نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه کارگران ذغالسنگ هر ماه با عدم پرداخت حقوق روبهرو هستند افزود: شرکت ذوبآهن اصفهان بهراحتی حق کارگران ذغالسنگ کرمان را نمیدهد.
وی با بیان اینکه تقاضا داریم که وزیر کار برنامهریزی بکند تا مدیرعامل شرکت ذوبآهن اصفهان به کرمان بیاید تصریح کرد: ما در کرمان دو مشکل داریم، سنگآهن ما را با قیمت مفت و غیر کارشناسی از کرمان میبرند و مشکل دیگر ما هم ذغالسنگ است.
پورابراهیمی با اشاره به اینکه فولاد مبارکه اصفهان سنگآهن و ذوبآهن اصفهان ذغالسنگ ما را میبرند افزود: اگر این مشکل حل شود شرکت ذغالسنگ به قطب ایجاداشتغال در راور مبدل شده و تحول عظیمی در این شهرستان ایجاد میشود.
وی با بیان اینکه در طول چند سال اخیر و با زحمات همه مسئولان شهرستان راور و به همت ستاد عتبات استان کرمان صنعت فرش راور راه افتاد و دو کارگاه قالیبافی در این شهرستان زده شده است بیان کرد: متاسفانه در حال حاضر ۸۰۰ نفر از بافندگان با مشکل بیمهشدن مواجه بوده و امیدواریم تدابیری انجام شود که مشکل بافندگان حل شود.
انتهای پیام/ی