به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ امروز در بازار که قدم می زنیم شاهد جوانان و مردان رده های سنی مختلفی هستیم که با کوله پشتی منحصر بفرد خود روانه باشگاه های ورزشی بخصوص پرورش اندام هستند که با فیگور خاصی در رفتارشان شاهد تغییر رویه ای در اخلاق قبل و بعد از ورود به باشگاه این مردم هستیم.
باشگاه و باشگاه داری و آن هم در نوع پرورش اندام این روزها در سطح کشور از شلوغ ترین اماکنی هستند که با کمی التفات می توان روند رو به رشد این این مقوله را مورد بحث و بررسی قرار داد. تاثیر باشگاههای پرورش اندام بر اخلاق و نوع رفتار جوانان در سطح جامعه به یکی از مولفه های چالش برانگیز تبدیل شده است که این نکات اخلاقی در پرتو مکمل های انرژی زا موجب دردسر خانواده هایی گردیده است که از وجود این پودرهای گرانقیمت اظهار گلایه و شکایت دارند.
تبلیغات بیش از حد و احساسی عمل کردن جوانان در مواجهه با موج بلند عضله سازی سبب گردیده است که هر روز بیش از پیش بازار مکمل های غذایی رونق بیشتری به خود بگیرد و در این سودای جوانانی و غرورهای کاذب جای پای کالاهای قاچاق و تقلبی به بازار ایران از راههای مختلف و توسط دلالان سود جو باز گردد.
وقتی مرز بین اخلاق و ورزش در جامعه رعایت نشود و سلامت جسم را با توجه به بعد روحی و روانی به اشتباه بگیریم باید این روزها شاهد نابهنجاری های اجتماعی در سطح جامعه باشیم که تعداد کثیری از افراد در سطح خیابان ها با تی شرت های مختص به باشگاه های بدنسازی با تصویرهای حک شده بر روی آنان به روش غربی می تواند غروب اخلاق را در این وادی به تفسیر نشینیم.
مصرف مکمل های ورزشی و داروهای نیروزا یکی از بزرگترین خطراتی است که جوامع بشری و به ویژه نسل جوان را تهدید می کند.خطر سوء مصرف داروهای نیروزا باعث بروز عوارض خطرناکی شده که به شدت سلامت جامعه و به ویژه ورزشکاران جوان را به خطر انداخته است.
مساله ای که این روزها جامعه ما به خصوص نوجوانان و جوانان را تهدید می کند، روی آوردن به پرورش اندام به جای ورزش است که استقبال از آن به شدت دیده می شود. جوانان به دلیل روحیه و سنشان ، تشنه خودنمایی هستند.ورزش هم یکی از ابزارهای این کار است.پرداختن به ورزش برای کسب مقام های قهرمانی و شهرت،قابل قبول و توجیه پذیر است. ولی وقتی هدف جوان به هدفی سطحی مانند مطرح کردن خود از طریق زیبایی اندام ، آن هم با مصرف مواد نیروزا نزول پیدا می کند باید با دقت بیشتری این موضوع را پیگیری کرد زیرا آثار منفی مصرف این مواد امروزه بر همه پیداست.
خودباوری نقش بسیار مهمی در گرایش نوجوانان و جوانان برای انتخاب این ورزش دارد، خودباوری تصوری است که شخص از خود و احساس رضایتی است که از بدن و اعمال خود دارد. این حس از دوران کودکی شروع به رشد و شکل گیری می کند و هرگاه نوجوانان به این خودباوری نرسد، برای آنکه احساس شکست و سرخوردگی اش را سرکوب کند به هر کاری دست می زند.
زیبایی اندام و میل به داشتن اندامی ایده آل راهی است برای رسیدن به خودباوری، خانواده، نخستین محیطی است که نقش بسزایی در شکل گیری خودباوری کودک دارد. والدینی که کودک خود را با تمام ویژگی هایی که دارد و به همان صورتی که هست می پذیرند فرد خودباوری را برای آینده تربیت می کنند و در این مسیر والدین خودباور، فرزندان خودباور تربیت می کنند.هرگونه برخورد در دوران کودکی می تواند این حس خودباوری را در شخص تقویت یا تضعیف کند.
تجارت و خرید و فروش داروهای نیروزا،برای بسیاری از مربیان منبع درآمد زیادی است به طوریکه متاسفانه در بسیاری از باشگاه های بدن سازی، مربیان و یا برخی از ورزشکاران قدیمی تر به نوجوانان توصیه می نمایند که از این داروها استفاده کنند و در قبال مبلغی گزاف داروها و مکمل ها را در اختیار آنان می گذارند.این امر باعث می شود که ورزشکاران جوان رو به سوی مصرف مواد و داروهای نیروزای ممنوعه نموده و به عوارض دردناک آن دچار شوند.
بیشتر بخوانید: رویای آرنولد شدن با عضله های آمپولی ! / باشگاههای زنانه ؛ پاتوقهای پر زرق و برق جدید
مصرف مکمل های ورزشی و داروهای نیروزا یکی از بزرگترین خطراتی است که جوامع بشری و به ویژه نسل جوان را تهدید می کند.خطر سوء مصرف داروهای نیروزا باعث بروز عوارض خطرناکی شده که به شدت سلامت جامعه و به ویژه ورزشکاران جوان را به خطر انداخته است. خانواده ها روزی متوجه این مسئله می شوند که عوارض غیر قابل جبران جسمی و روانی داروهای نیروزا فرزندان آنها را در معرض نابودی قرار داده است.
منبع: راه دانا
انتهای پیام/