به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ارومیه؛ ابراهیم محمد پور رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سردشت گفت : در راستای تامین امنیت و سلامت گوشت مرغ تولیدی ، تمامی مراحل پرورش طیور گوشتی از حمل و نقل بهداشتی – واکسیناسیون – نگهداری – کشتار و بسته بندی گوشت مرغ های تولیدی با نظارت اداره دامپزشکی صورت میپذیرد.
وی افزود : در راستای کنترل بیماری های تنفسی طیور و جلوگیری از گسترش بیماری ، اداره دامپزشکی نسبت به آموزش مرغداران در خصوص نحوه جمع آوری – فرآوری و حمل بهداشتی کود مرغی ونسبت به اجرای ان اقدام نموده است.
وی افزود : تامین سلامت و امنیت غذایی از وظایف اصلی دامپزشکی می باشد. که در این راستا طی 10 ماهه اول سالجاری بیش از 1 میلیون 933 هزارو 455 قطعه جوجه ریزی در سطح مرغداری های شهرستان سردشت با نظارت کارشناسان اداره دامپزشکی انجام گرفته است.
دکتر محمد پور همچنین گفت : طی مدت 10 ماهه سال 96 تعداد 9 میلیون 570 هزار نوبت قطعه طیور توسط اکیب های مایه کوبی این شهرستان بر علیه انواع بیماری های های طیور واکسینه شده اند .
انتهای پیام/ح