منصوری مدیرعامل شرکت شهرکهای کشاورزی و شیلاتی وزارت جهاد کشاورزی در چابهار در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، در بازدید از اراضی کشاورزی شهرستان چابهار گفت: در بازدید از اراضی پایین دست سد زیردان و کهیر به این نتیجه رسیدیم که عرصههای یاد شده بسیار مستعد کشت گلخانهای است.
وی تصریح کرد: با توجه به طرحهای انتقال آب از دریا و استقرار آب شیرین کنها در این مناطق به دنبال آن هستیم که در عرصههای منابع طبیعی ساحل چابهار و پایین دست سدهای کهیر و زیردان شرایط کشت گلخانهای و پرورش میگو را فراهم کنیم.
وی از کشت گلخانهای به عنوان روشی یاد کرد که بهره وری آن میتواند به ۱۰ برابر کشت غیرگلخانهای برسد و همچنین اشتغالزایی بالاتری نسبت به روشهای سنتی داشته باشد.
منصوری گفت: شرایط جوی از مهمترین متغیرهای تأثیرگذار در تولید محصولات کشاورزی است و با آگاهی یافتن از شرایط جوی و پتانسیلهای اقلیمی کشاورزی مناطق، میتوان از منابع با راندمان بالاتری استفاده کرد.
وی تصریح کرد: اجرای طرحهای مختلف در کنار آب و هوای ویژه سبب شده است در تمامی فصول سرسبزی و طراوت ویژهای در بخشهایی از استان مشاهده شود.
همچنین رئیس جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان نیز در این بازدید گفت: کشت غلات، نباتات علوفهای، محصولات جالیزی و تولیدات باغی بویژه میوههای گرمسیری شامل خرما، موز، مرکبات، انبه، خربزه درختی، چیکو، گواوا، پسته و انگور منحصر به فرد یاقوتی و تولیدات گلخانهای بخشی از قابلیتهای کشاورزی و باغی سیستان و بلوچستان را تشکیل میدهد.
به گفته رضا نجفی، تولید محصول ارگانیک عاری از هر گونه سموم شیمیایی یکی از اولویتهای جهاد کشاورزی است.
وی تاکید کرد: سهم عمدهای از اشتغال استان وابسته به بخش کشاورزی است.
انتهای پیام/گ