به گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، احمد رحیمی گفت: در این جشنواره دانش آموزان ریگانی بیش از ۷۰ غذای سنتی را طبخ وبه نمایش گذاشتند.
وی افزود: این جشنواره به منظور اشنایی دانش اموزان با غذاهای سنتی وبا محوریت اصلاح الگوی کاهش مصرف قند چربی ونمک میباشد.
مدیر اموزش وپرورش ریگان تصریح کرد: در این جشنواره غذاهای محلی شهرستان به نمایش گذاشته شدند به دانش آموزان برتر هدایایی اهدا شد.
رحیمی گفت:این جشنواره فرصت مناسبی برای آشنایی خانوادهها با غذای سالم و برچیده شدن غذاهای فست فودی است.
وی با بیان اینکه هدف از برگزاری این جشنواره معرفی غذاهای سالم و تداوم فرهنگ سنتی و غذاهای بومی محلی است، افزود: این غذاها دستپخت دانش آموزان بوده که به مناسبت دهه فجر تهیه شده بود.
انتهای پیام/ح