سردار فرحی گفت: بخش عمدهای از نیروهای مسلح ما در ارتش و ناجا را سربازان تشکیل میدهند بنابراین بهرهوری و اثر بخشی بیشتر آنان میتواند نقش موثرتری در جامعه داشته باشد.
به گزارش خبرنگار احزاب و تشکلهای گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سردار سید مهدی فرحی فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح در پیش خطبههای نماز جمعه امروز تهران اظهار کرد: امروزه بحث سربازی موضوعی مهم و اساسی در کشور تلقی میشود و نیروهای مسلح ما اساسا سرباز محور هستند.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: سربازان ما نقش مهمی در امنیت ملی و تولید قدرت دفاعی کشور دارند به همین منظور مقام معظم رهبری طی سالیان اخیر بیش از 170 تدبیر مختلف در ارتباط با توجه ویژه به سربازان صادر کردند.
فرحی بیان کرد: ایشان در ابعاد مختلف به توجه ویژه بر سربازان تاکید داشتند و معتقد بودند که اینان می توانند سرمایه بزرگ کشور باشند و پس از پایان دوره سربازی به جوانانی مومن، انقلابی و نوآور در سطح جامعه تبدیل میشوند.
وی با بیان اینکه نیروهای مسلح ما اساسا سرباز محور هستند، گفت: بخش عمدهای از نیروهای مسلح ما در ارتش و ناجا را سربازان تشکیل میدهند بنابراین بهرهوری و اثر بخشی بیشتر آنان میتواند نقش موثرتری در جامعه داشته باشد.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح اظهار کرد: هر روزه تجهیزات و ساز و برگ نظامی ما به سمت مدرن تر شدن پیش میرود و مرتبا مهارتهایی که نیاز است، روند صعودی طی میکند و بدین طریق میتوانیم در مقابل دشمنان بهتر از گذشته ایستادگی کنیم.
فرحی اذعان داشت: امروزه ورودی بیش از هزار سرباز و در مقابل خروجی همین میزان را شاهد هستیم که این امر بیانگر این است که این بخش قابل سرمایهگذاری و توجه است و از طرفی سربازان ما در گستره کل کشور هستند و برای جوانان ما مشمول میشود.
وی با اشاره به افزایش سربازان تحصیلکرده کشور بیان کرد: تعداد سربازان تحصیلکرده ما در ده سال گذشته از 3 به 40 درصد افزایش یافته و این بدان معناست که اکنون ما به یک جامعه تحصیلکرده روبرو هستیم.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: در دوران سربازی جوانان از خانواده منفک میشوند و آنان آینده ساز کشور خواهند بود و این امر سبب میشود تا یک فرصت عظیمی برای کشور ایجاد شود.
فرحی با بیان اینکه امروز در جامعه یک چالش بزرگی به نام بیکاری وجود دارد افزود: باید در این حوزه بیشتر تلاش کنیم تا جوانان ما بعد از سربازی و دارای شایستگی بیشتر بتوانند برای آینده کشور گام بردارند.
وی تصریح کرد: سربازان یک ثروت عظیم و بزرگی هستند که در اختیار نیروهای مسلح قرار میگیرند بنابراین هر چه بیشتر در خصوص شکوفایی استعدادهای آنان گام برداریم، گوهرهای ارزشمندتری وارد جامعه خواهند شد.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح افزود: قرارگاه مهارت آموزی وظیفه نیروهای مسلح در خرداد ماه سال 96 و بنا به دستور ریاست ستاد کل تشکیل شد و طی 6 الی 7 ماه گذشته، قرار شد تا ما برنامههایی برای مهارت آموزی سربازان تدوین کنیم.
فرحی ادامه داد: اولویت مهارتها، مهارتهایی بود که به درد نیروی نظامی بخورد و از این جهت در سال 96 برنامهریزی خوبی شد و دریافتیم که تحقق این امر نیازمند نقش موثر نیروهای مسلح و تمامی دستگاههای کشوری بود.
وی توسعه فرصت مهارتآموزی را یک گام مهم برای تحقق این امر دانست و گفت: انتظار میرود تا فرصتی را به صورت اختیاری و در دوران چند سال قبل از دوران سربازی در اختیار جوانان قرار دهیم تا هم با علاقه خود در این دورهها حضور یابند.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: گام بعدی استفاده از فرصت غربالگری است یعنی کسانی که دارای مهارتهایی هستند، از بدو شروع در مکانهایی قرار گیرند که بتوان از مهارت آنان استفاده کرد.
فرحی افزود: گام سوم استفاده از مهارت آنان در حین خدمت است و گام بلندتر را باید پس از دوران سربازی برداشت تا بدین طریق بتوان از ظرفیت بانکهای نیروهای مسلح استفاده کرد.
وی ادامه داد: بدین طریق میتوانیم فرصتهای و تسهیلاتی را فراهم کنیم تا کسانی که مهارتهای خوبی کسب کردند، بتوانند از یکسری از تسهیلات بهرهمند شوند و مهارتهای خود را به اشتغال تبدیل کنند.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح گفت: ما به دنبال تحقق واژه طلایی جنم هستیم یعنی شرایط فراهم کنیم تا جذابیت، نشاط و مهارت سربازان ارتقا یابد علاوه بر این موضوع تا کنون پروژه مهتا نیز یعنی از مهارت تا اشتغال را در نظر داشتهایم.
فرحی ادامه داد: دو پروژه جنم و مهتا در قرارگاه تعریف شده و به دنبال پیاده سازی آنها هستیم و باید با 30 دستگاه مختلف کشور از جمله وزراتخانهها تفاهمنامههای امضا کنیم تا بار مهم و راهبردی کشور را به نقطه مطلوب برسانیم.
وی بیان کرد: در سال 96 برنامه 100هزار نفر سرباز را برای مهارت آموزی تدوین کردیم که در دو آزمون و یک برنامه کلاسیک تا کنون قریب به 70 الی 80 درصد آن را محقق کردیم.
فرمانده قرارگاه مهارت آموزی کارکنان وظیفه نیروهای مسلح ادامه داد: امیدواریم در 9 اسفند که آخرین دوره برگزاری این آزمون است، بتوانیم آن عدد 100 هزار نفری را محقق کنیم و بنا به دستور سردار باقری برنامه دو برابری یعنی مهارتآموزی 200 هزار نفر سرباز را برای سال آینده محقق کنیم.
فرحی درپایان با بیان اینکه سال 97 دو مولفه کیفی و کمی سازی در این حوزه در نظر گرفتهایم، خاطرنشان کرد: خروجی سربازان میتواند علاوه بر تولید قدرت ملی، امنیت کشور را فراهم کند.
انتهای پیام/