به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد رحمانیان رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم گفت: کارگاه عملی اندازه گیری مواد نگهدارنده (سدیم بنزوات و پتاسیم سوربات) در انواع مواد غذایی شامل انواع سس ها، انواع کیک و کلوچه، انواع آب میوه ونوشیدنی که توسط دستگاه HPlc (کروماتوگرافی مایع) و اسپکتروفتومتر UV انجام میشود برای کارشناسان آزمایشگاههای کنترل مواد غذایی قطب ۵ کشوری برگزار شد.
وی افزود: در این کارگاه یک روزه، کارشناسان به صورت عملی با نحوه آماده سازی نمونه و استانداردها، نحوه تنظیم کردن روش بر روی دستگاه و کار با دستگاه Hplc و اسپکتروفتومتر جهت اندازه گیری نمونه آشنا شدند.
رحمانیان ادامه داد: این کارگاه آموزشی با حضور کارشناسان آزمایشگاههای شیراز، بندرعباس، بوشهر، یاسوج، لار و فسا در آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جهرم برگزار شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی جهرم تصریح کرد: آزمایشگاه معاونت غذا و دارو دانشگاه دارای استاندارد دقیق کشوری است و با توجه به بالا بودن بار فنی کارشناسان آزمایشگاه این کارگاه در این آزمایشگاه برگزار شد.
انتهای پیام/ر