حضرتی گفت:جهانی شدن سالمندی یکی از مسائل عمده جهان است؛ دنیا به سمت سالمندی می رود و برای این موضوع بحث های علمی مختلفی آغاز شده است.

به گزارش  حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛  مریم حضرتی در سمینار مراقبت در منزل در دانشگاه علوم پزشکی اصفهان افزود: جهانی شدن سالمندی یکی از مسائل عمده جهان است؛ چرا که دنیا به سمت سالمندی می رود و برای این موضوع بحث های علمی مختلفی آغاز شده است.

وی ادامه داد: در سال ۲۰۵۰ انتظار می رود که افراد صد ساله و بالاتر ۴۰۰ درصد و افراد ۸۵ ساله حدود ۱۵۰ درصد افزایش پیدا خواهند کرد و همچنین برای اولین بار در تاریخ جهان در سال ۲۰۵۰، افراد بالای ۶۵ سال بیشتر از افراد زیر پنج سال خواهد بود.

ظهور پدیده زنانه شدن سالمندی  در کشور

 حضرتی خاطر نشان کرد: رشد سرعت جمعیت برای ما موضوع بسیار مهم تری است؛ مطالعات نشان می دهد که در فرانسه یکصد سال طول کشید تا جمعیت سالمندی آن دو برابر شود، اما این اتفاق در کره، چین، تایلند، برزیل و ایران خیلی کوتاه ترخواهد بود و ما فقط ۳۰ سال وقت داریم.

وی ادامه داد: زنانه شدن سالمندی موضوع مورد اهمیت دیگری است و سی سال آینده کشور ما دچار سالمندی زنانه می شود و همچنین سال ۲۰۵۰ شاهد تغییر ساختار خانواده ها خواهیم بود.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.