به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ محمد رضا شهابی مدیر جهاد کشاورزی جهرم اظهار کرد: کشاورزان جهرمی تاکنون ۱۴۰ هکتار از مزارع خود را به کشت بهاره سیب زمینی و پیاز اختصاص داده اند.
وی اضافه کرد: تداوم کشت سیب زمینی و پیاز بهاره در جهرم صرفه جویی ۳۰ درصدی مصرف آب را به دنبال خواهد داشت.
محمد رضا شهابی تصریح کرد: با کشت سیب زمینی و پیاز در فصل بهار علاوه بر فراوانی، در کاهش قیمت محصول هم مؤثر است.
مدیر جهاد کشاورزی جهرم بیان کرد: در کشت بهاره سیب زمینی از ارقام سانته و بورن استفاده شده که دوره برداشت آن ۹۰ روزه است.
شهابی افزود: پارسال در شهرستان جهرم ۱۱۰ هکتار زمین به کشت سیب زمینی و ۲۳۰ هکتار به کشت پیاز اختصاص یافت که کشاورزان ۴۰ تن سیب زمینی و ۵۰ تن پیاز را برداشت و روانه بازار مصرف کردند.
انتهای پیام/ن