به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان بنا به اعلام روابط عمومی استانداری کرمان علیرضا رزم حسینی امروز درنشست ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی (گام دوم مثلث توسعه اقتصادی) شهرستان راوربا تاکید بر اینکه باید به سمتی برویم که به قوام جمهوری اسلامی در بخشهای فرهنگ و اقتصاد دست پیدا کنیم، گفت: خوشبختانه نتایج مدل اقتصاد مقاومتی استان کرمان نشان میدهد راه را درست رفته ایم که نمونه بارز آن تاکید و تایید مقام معظم رهبری در دو نوبت از این مدل بوده است.
وی تصریح کرد: نزدیک به ۴ سال است که الگوی مدیریتی جدید اقتصاد مقاومتی را در استان کرمان تمرین کرده ایم که هدف از اجرایی کردن این طرح، واگذاری توسعه به بخش غیردولتی است.
وی با بیان اینکه در دولتهای گذشته اقدامات خوبی انجام شده، اما منجر به توسعه پایدار نشده بوده و نتوانستیم تولید اشتغال مناسب کنیم، اظهار کرد: بعد از چهار سال از اجرایی شدن این الگو، خوشبختانه شاهد توسعه پایدار در مناطق مختلف استان هستیم که نشان میدهد میتوان با شرکتهای توسعهگرا اقدامات خوبی را انجام داده و دولت فقط نقش نظاره گری را برعهده خواهد داشت.
رزم حسینی با اشاره به حضور ۲۳ شرکت و بنگاه بزرگ اقتصادی در استان کرمان در هشت منطقه اقتصادی اظهار کرد: این کار به صورت دراز مدت خواهد بود که در راستای اجرایی کردن این طرح، مشکلات بسیاری وجود داشت که خوشبختانه امروز بخش اعظمی از این مشکلات رفع شده است.
استاندار کرمان با تاکید بر اینکه باید به سمتی برویم که به قوام جمهوری اسلامی در بخشهای فرهنگ و اقتصاد دست پیدا کنیم اظهار کرد: خوشبختانه نتایج این طرح نشان میدهد راه را درست رفته ایم که نمونه بارز آن تاکید و تایید مقام معظم رهبری در دو نوبت از این مدل بوده است.
وی با بیان اینکه به دنبال آن نیستیم که بخواهیم به صورت موقت محرومیت زدایی کنیم، تصریح کرد: در این مدل به دنبال آن هستیم که دولت را روز به روز کوچکتر از دیروز کنیم و معتقدیم همه مسئولین میتوانند به این باور برسند که با چنین مدلی، توسعه پایدار را در کشور رقم بزنیم.
رزم حسینی با بیان اینکه حضور بنگاههای اقتصادی در استان به صورت داوطلبانه بوده و هیچ اجباری برای این بنگاهها در نظر گرفته نشد، تصریح کرد: هدفمان این نیست که تسهیلات بدون هدایت به مردم اعطا کنیم بلکه میخواهیم این تسهیلات به افرادی که میخواهند واقعا کار کنند پرداخت شود.
رزم حسینی اظهار کرد: در بحث توانمند سازی نیز طرح صندوق خرد روستایی و طرح ترسیب کربن را در سراسر استان کرمان راهاندازی کرده ایم که این کار میتواند در شهرستان راور نیز اجرایی شود.
استاندار کرمان با اشاره به عضویت ۲۰ هزار نفر از مردم استان کرمان در صندوقهای خرد روستایی اظهار کرد: وقتی بنگاههای بزرگ اقتصادی در منطقهای حضور پیدا میکنند، مردم و بخش خصوصی نیز به آنها اعتماد پیدا خواهند کرد.
وی با تاکید بر اینکه در راور میخواهیم با کمک ستاد اجرایی فرمان امام (ره) مشکل بیکاری شهرستان را حل کنیم اظهار کرد: در حوزه زیرساختها مشکلی نداریم و دولت موظف اجرایی شدن این زیرساختهاست و ما فقط میخواهیم مردم بتوانند با پول جیب خود، مشکل اشتغال خود را برطرف کنند.
انتهای پیام/ح