معاون امور استان‌های رسانه ملی گفت: امروز در سومین جلسه شورای عالی جشنواره موافقت‌نامه میان معاونت و استانداری را مبادله خواهیم کرد.

برگزاری جشنواره ملی پویا نمایی تلویزیون ایران در همدان/ ارسال بیش از هزار اثر به دبیرخانهبه گزارش خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سومین نشست شورای عالی جشنواره ملی پویا نمایی تلویزیون ایران معاونت امور استان‌ها با حضور علی دارابی معاون امور استان‌های رسانه ملی،‌مهندس نیکبخت استاندار همدان و جمعی از مسئولان و داوران این جشنواره روز چهارشنبه 2 اسفند برگزار شد.

 در ابتدای نشست، دارابی در خصوص جشنواره ملی پویا نمایی تلویزیون ایران گفت: امروز در سومین جلسه شورای عالی جشنواره موافقت‌نامه میان معاونت و استانداری را مبادله خواهیم کرد. سال آینده در همدان دو رخداد بزرگ در حوزه گردشگری برگزار می‌شود به همین خاطر همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا نامیده شده است.

 وی ادامه داد:  یکی از مزیت‌های این جشنواره می‌تواند برگزاری آن در استان همدان باشد. بنابر این وظیفه داریم به این رخداد بزرگ کمک کنیم.

 دارابی در خصوص آثار ارسالی به دبیرخانه جشنواره ملی پویا نمایی تلویزیون ایران عنوان کرد: بیش از 1011 اثر در بخش ‌های مختلف به دبیر خانه ارسال شده است و این یک رخداد بزرگ است. خوشبختانه نیمی از آثار غیر دولتی هستند و بخش خصوصی شرکتها و موسسات فعال در زمینه پویانمایی آثار خود را به دبیرخانه ارسال کرده‌اند. همچنین ویژگی دیگر این جشنواره این است که بخش قابل ملاحظه‌ای از این آثار برای اولین بار در این جشنواره حضور پیدا می‌کنند. این جشنواره توانسته تا به امروز توجهات را جلب کند، البته نخستین جشنواره ملی پویا نمایی تلویزیون ایران نواقصی دارد که باید برطرف کنیم.

 دارابی در خصوص زمان برگزاری این جشنواره اظهار داشت: جشنواره پویا نمایی تلویزیون ایران در اردیبهشت سال 97  به میزبانی استانداری همدان برگزار خواهد شد. امروز هم خدمت مهندس نیکبخت استاندار همدان هستیم.

ارسال بیش از هزار اثر به جشنواره

 در ادامه نشست سیدعباس فاطمی رئیس مركز سیمای استان ها گفت: سال گذشته در جلسه‌ای که مدیران کل مراکز استان‌ها خدمت رئیس سازمان صدا و سیما حضور داشتند، گزارشی از تولیدات انیمیشن در استان‌ها ارائه شد. در این گزارش اعلام شد 6 هزار دقیقه در حوزه انیمیشن تولیدات وجود دارد. این عدد قابل توجه است؛ به دلیل جامعه جوانی که داریم نیاز به تولیدات انیمیشن وجود دارد. در آن جلسه مقرر شد سازمان در جهت ایجاد نهضت انیمیشن قدم‌هایی را بردارد.

 وی ادامه داد: یکی از این اقدامات، راه‌اندازی جشنواره پویانمایی تلویزیون ایران بود. شاید در ابتدای مطرح شدن این پیشنهاد  فکر نمی‌کردیم به سرعت عملیاتی شود. اما به لطف خداوند و اقداماتی که در ستاد انجام شد، این جشنواره را برگزار می‌کنیم. مسئولان استان همدان با آمادگی کامل میزبانی این جشنواره را پذیرفتند و  فراخوان جشنواره را منتشر کردیم که بیش از 1011 اثر دریافت کرده‌ایم.

 وی افزود: از این تعداد آثار 247 اثر برای معاونت استان‌ها و 236 اثر برای مرکز صبا و بقیه آثار در بخش‌های مختلف دریافت شده است. 280 اثر در بخش سریال و مجموعه، ‌194 فیلم کوتاه و نیمه بلند، 15 فیلم بلند، 11 جلوه ویژه همچنین در بخش فردی 65 فیلم تبلیغاتی، ‌39 عنوان بندی، 16 فیلم آموزشی، 68 اثر در بحث هویت بصری، 113 اثر دانشجویی، 111 اثر در حوزه دینی انقلاب اسلامی ودفاع مقدس ،‌ 155 اثر فرهنگی،‌28 اثز آسیب‌های اجتماعی شامل بیکاری، اعتیاد، طلاق، حاشیه نشینی، 114 اثر در بخش فیلمنامه دریافت شده است. امیدواریم این جشنواره یک جان تازه‌ای را در تولیدات انیمیشن ایجاد کند.

 فاطمی در خصوص استان همدان اعلام کرد: این استان در حوزه انیمیشن پیشینه خوبی دارد و استعداد بالای جوانان همدان در این حوزه شاهد بوده‌ایم. بیش از 100 ساعت تولید سالانه این مرکز است امیدواریم با حضور همه اعضای شورای عالی و 30 نفر از اعضای داوران در بخش انتخاب جشنواره خوبی را شاهد باشیم. همچنین بخش عمده اطلاع رسانی جشنواره در فضای مجازی انجام شد و تیزر این جشنواره در شبکه‌های استانی و سراسری پخش شد.

همدان، پایتخت گردشگری آسیا در سال 2018 

 در ادامه نیکبخت استاندار همدان ضمن تشکر برای انتخاب استان همدان به عنوان برگزار کننده این جشنواره گفت: برای نخستین جشنواره پویانمایی استان همدان را انتخاب کردند. قدردان آنها هستیم؛ همدان آمادگی دارد که این جشنواره را برگزار کند. جوان‌های بسیار شایسته‌ای در زمینه انیمیشن داریم که سابقه ارزشمندی دارند.

 وی ادامه داد: فراموش نکنیم که جشنواره انیمیشن می‌تواند در رشد و استعداد این حرفه تاثیرگذار باشد؛ به خصوص اینکه ترویج سبک زندگی ایرانی اسلامی و امید و سر زندگی را به کودکان و جوانان منتقل می‌کند. این جشنواره بستر مناسبی برای جوانان است که بتوانند استعداد خود را نشان دهند.

 استاندار همدان اظهار کرد: به کمک رسانه‌ ملی و همکاران عزیز در معاونت امور استان‌ها می‌توانیم جشنواره را هر چه شایسته و تاثیر گذار تر برگزار کنیم. امیدوارم این جشنواره بتواند زمینه‌ای برای ساخت دانشکده انیمیشن را همدان پایه‌گذاری کند. من قول می‌دهم این همکاری را داشته باشم و خدمت برای همدان ارائه دهیم. همچنین ما برای معرفی مشاهیر همدان دانشنامه‌ای تهیه کرده‌ایم که 120 جلد است، اما امروز به این نتیجه رسیده‌ایم که این تعداد جلد کم است و تعداد را به 140  جلد افزایش داده‌ایم و تاکنون 40 جلد آن آماده شده است.

 استاندار همدان با اشاره به دو اجلاس بزرگ در همدان عنوان کرد: سال 2018 همدان به عنوان پایتخت گردشگری آسیا انتخاب شده است و ما در تیر و آبان 97 دو اجلاس بزرگ در همدان برگزار خواهیم کرد. در تیرماه اجلاس گردشگری آسیا و در آبان اجلاس گردشگری جهانی را خواهیم داشت که همه کشورهای عضو اجلاس گردشگری که 180 کشور هستند، به همدان خواهند آمد. امیدواریم بتوانیم از فرصت این جشنواره استفاده کنیم و این دو اجلاس را هر چه بهتر برگزار کنیم.

 

انتهای پیام/

برچسب ها: انیمیشن ، صداوسیما
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار