معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: نباید جامعه را خط‌کشی کنیم، بلکه باید فرصت‌های ایده‌پردازی را برای تمام مردم به صورت مساوی ایجاد کنیم.

باید فرصت ایده‌پردازی برای همه ایجاد شود / تأسیس مرکز شکوفایی ایده‌ها در معاونت اجتماعی قوه قضاییه‌به گزارش خبرنگار حوزه حقوقی- قضایی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدباقر الفت‌ معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه در اختتامیه سومین جشنواره‌ ایده‌ها و فرصت‌ها که امروز(شنبه) برگزار شد، اظهار کرد: اقدامات معاونت اجتماعی قوه قضاییه در جهت بهبود عملکرد‌ دستگاه قضا است تا منجر به ایجاد نظم در جامعه شود، لذا در این راستا استفاده از ظرفیت‌های اجتماعی‌ را در دستور کار خود قرار دادیم‌.

وی افزود: ظرفیت‌ بی‌پایانی در بین اقشار جامعه وجود دارد و این وظیفه‌ ما است تا با هنرمندی بتوانیم از این ظرفیت‌ها در جهت بهبود زندگی مردم استفاده کنیم‌، اما در برگزاری اینگونه جشنواره‌ها جای نگرانی وجود دارد که مانند دیگر اقدامات این کار هم تکراری شود.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه ادامه داد: برگزاری اینگونه جشنواره‌ها یک اقدام مقدماتی است و ما باید تلاش کنیم که کارها فقط به گرفتن ایده‌ها معطوف‌ نشود و باید به دنبال عملیاتی کردن و استفاده از ایده‌ها برویم‌.

الفت‌ ادامه داد: زمانی که‌ از افراد ایده گرفتیم‌ و آن‌ها را قضاوت کردیم و تعدادی را به عنوان ایده برتر انتخاب کردیم‌، این افراد انتظار دارند که ایده‌هایشان‌ در جایی مورد استفاده قرار گیرد، زیرا در غیر این صورت افراد جامعه به این نتیجه می‌رسند که ایده‌پردازی در کشور جایگاهی ندارد‌، به همین دلیل در معاونت اجتماعی قوه قضاییه‌ مرکز شکوفایی ایده‌ها تأسیس می‌شود تا بتوانیم ایده‌های برتر را عملیاتی کنیم.

وی گفت: جای خوشحالی است که جوانان و نوجوانان ما به آسیب‌های اجتماعی و رفع آن‌ها فکر می‌کنند و قطعاً در این صورت آینده بهتری خواهیم داشت.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با بیان اینکه آسیب‌ها امروز در کشور گسترش پیدا کرده‌اند، گفت: ما برای مقابله با این آسیب‌ها باید از مردم کمک بگیریم و قطعاً بهترین قشر جوانان هستند.

الفت تأکید کرد: ایده‌پردازی و کشف ایده‌ها تنها مختص نخبگان جامعه نیست و همه می‌توانند ایده‌های جدیدی داشته باشند و اگر به تاریخ هم نگاه کنیم، می‌بینیم که کارهای بزرگ توسط افراد عادی انجام شده است.

وی تأکید کرد: نباید جامعه را خط‌کشی کرد، بلکه باید فرصت‌ها را به صورت مساوی برای همه مردم ایجاد کنیم.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: زمانی که به زندان‌ها، محل‌ نگهداری معتادان و کودکان کار می‌رویم، انسان‌هایی را می‌بینیم که نگاه خوبی دارند و حداقل از این افراد می‌توانیم ایده‌هایی در رابطه با مقابله با آسیب‌های اجتماعی دریافت کنیم.

انتهای پیام/

صحبت‌های الفت در اختتامیه سومین جشنواره‌ ایده‌ها و فرصت‌ها 

برچسب ها: قوه قضاییه ، دادگاه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار