به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زنجان؛ مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان با اشاره به اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی تا پایان نوروز در زنجان گفت: در این طرح 10 گروه ثابت و سیار بهداشت محیط بر واحدهای صنفی تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی بازرسی می کنند.
ناصحی افزود: بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی با اولویت عرضه کنندگان موادغذایی شامل رستوران ها، اغذیه فروشی ها و قنادی ها ازاولویتهای این طرح است.
وی ادامه داد: همچنین بر دیگر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی شامل مجتمع های بین راهی ،هتل ها، مهمانپذیرها ، مسافرخانه ها و محل های اسکان موقت مسافران، در قالب طرح بسیج سلامت نورزوی نظارت می شود.
مدیر بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی زنجان هدف این طرح را ارتقاء سلامت جامعه و مسافران، ایمنی آب و مواد غذایی در بخش تولید و عرضه عنوان کرد.
گفتنی است:شهروندان می توانند هر گونه تخلف بهداشتی را به سامانه اطلاع رسانی به شماره 190 اعلام کنند.
انتهای پیام/ن