مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۳ هزار و ۳۵۳ تن قارچ خوراکی در این شهرستان تولید و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ عباس آقا علیخانی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین افزود: ۷ واحد قارچ خوراکی صنعتی با ظرفیت تولید ۳ هزار و ۳۰ تن و ۲۹ واحد قارچ خانگی سنتی با تولید ۳۲۳ تن در سال در این شهرستان فعالیت دارند.

به گفته‌ی وی؛ در حال حاضر در این تعداد واحد‌ها ۱۴۰ نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم مشغول به کار هستند.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قزوین با اشاره به اینکه بیش از ۹۰ درصد واحد‌های تولیدی این شهرستان به پرورش قارچ دکمه‌ای مشغول هستند گفت: تنوع قارچ خوراکی و دارویی موجود در کشور به ویژه رقم شاه صدف که قدرت نگهداری و ماندگاری بالایی دارد و همچنین رقم شی تاکه، که مصرف دارویی دارد را می‌توان در برنامه‌های آتی توسعه واحد‌های جدید تولیدی قارچ این شهرستان قرار داد.

انتهای پیام/

فعالیت ۳۶ واحد تولید قارچ در قزوین

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار