محمد سالاری عضو شورای شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در پاسخ به این سئوال که با توجه به اینکه شهردار تهران آموزش شهروندی را یکی از محورهای مهم شهرداری دانست، به نظر شما این آموزش شهروندی باید روی چه مسائلی متمرکز شود؟، اظهار کرد: این آموزشها باید منجر به فرهنگسازی و نهادینه شدن فرهنگ در رفتار شهروندی و سبک زندگی شود.
وی در ادامه با بیان اینکه بحث مسئولیت شهروندی در کنار حقوق شهروندی مهم است، گفت: 72 درصد از جمعیت کشور شهرنشین هستند، بیشتر این افراد از روستاها و شهرستانهای کشور به شهر مهاجرت کردند و با رویکردها، قومیت و سلیقههای مختلف کنار هم زندگی میکنند و بیش از جامعه بومی نیاز به آموزش دارند.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه بودجه یک هزار و 800 میلیارد تومانی در 10 سال گذشته به حوزه فرهنگی–اجتماعی اختصاص داشت، گفت: با این وجود در حوزه آموزش شهروندی عملکرد ضعیفی وجود داشته است.
سالاری تصریح کرد: در حال حاضر کمترین مسئولیت را در حوزه تفکیک زباله و گزارش تخلفات به دستگاهها از طریق مردم شاهد هستیم و همه این موارد نشانگر ضعف در آموزش شهروندی است.
وی با بیان اینکه برای تحقق این امر نیازمند اعتماد شهروندان هستیم، گفت: واقعیت این است که در اذهان عمومی شهروندان ذهنیت خوبی به شهرداریها ندارند و این امر مشارکت آنها را در کمک و آموزشپذیری به شدت کاهش میدهد.
عضو شورای شهر تهران با بیان اینکته کاهش مشارکتهای مردمی منجر به کاهش توفیقات شهرداری در عملکردهایش میشود، گفت: امیدواریم با برنامههای مدیریت شهری پنجم که رویکرد اصلی آن شفافسازی است، اعتماد از دست رفته مردم را جلب کنیم و در جهت داشتن شهری خوب گام برداریم.
سالاری از رویکرد مدیریت شهری پنجم برای جلب اعتماد مردم خبر داد و گفت: شفافسازی و مبارزه با فساد و رانت، تصویب مصوبات فسادزدا از رویکردهای ما برای بازگرداندن اعتماد مردم به مدیریت شهری است.
انتهای پیام/