مصرف مداوم فالوده در افراد مبتلا به معده سرد و تر و بیماری‌های کبدی مثل کبد چرب توصیه نمی‌شود.

اگر کبدتان چرب است فالوده بخورید!به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ الهام قدمی یزدی متخصص طب سنتی درباره مصرف فالوده اظهار داشت: در زمان‌های قدیم در تهیه فالوده از روغن بادام، پسته و روغن‌های حیوانی نیز استفاده می‌‌کردند؛ فالوده یا پالوده از خوردنیهای معروف ایرانی است.

به‌گفته وی فالوده نوعی دسر ایرانی است که با قرار دادن رشته‌های باریک نشاسته در محلول آب و شکر تهیه می‌شود البته می‌توان در تهیه آن به‌جای شکر، از عسل، قند و نبات هم استفاده کرد.

این متخصص طب سنتی ایران تصریح کرد: مصرف مداوم فالوده در افراد مبتلا به معده سرد و تر و بیماری‌های کبدی مثل کبد چرب توصیه نمی‌شود.

قدمی یزدی متذکر شد: بهتر است برای شیرین کردن فالوده در افراد سالمند یا سردمزاجان از عسل استفاده شود و اگر تخم ریحان یا تخم شربتی به فالوده اضافه شود، در تقویت معده و قطع اسهال قوی‌تر عمل می‌کند.


بیشتر بخوانید: علائمی هشدار دهنده که به شما می‌گویند مبتلا به «کبد چرب» هستید


وی خاطرنشان کرد: فالوده در رفع اسهال ناشی از حرارت و گرمازدگی کمک‌کننده است؛ فالوده ارزش غذایی بالایی دارد و برای برخی ناراحتیهای ریه و حلق به‌ویژه در فصول گرم سال مفید است.

منبع: سایت جامع طب سنتی ایران

انتهای پیام/

خوراکی موثر برای بیماران مبتلا به کبد چرب

برچسب ها: طب سنتی ، اخبار سلامت
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۳ ۱۰ اسفند ۱۳۹۶
خیلی جالب بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۲ ۱۰ اسفند ۱۳۹۶
مصرف مداوم فالوده برای افراد مبتلا به کبد چرب توصیه نمی شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۱:۳۲ ۱۰ اسفند ۱۳۹۶
مصرف مداوم فالوده برای افراد مبتلا به کبد چرب توصیه نمی شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۲۲ ۰۹ اسفند ۱۳۹۶
به به فالوده شیرازی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۶ ۰۹ اسفند ۱۳۹۶
من عاشق فالوده هستم به به