به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،دکتر محمد حاجی جعفری، در گفتگو با خبرنگاران گفت: این اقدام بر اساس هماهنگی های انجام شده توسط شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در خصوص ارائه خدمات بیمه درمانی به بیماران دچار سوء مصرف مواد که تحت پوشش یکی از سازمانهای بیمه گر (بیمه سلامت ایران، تامین اجتماعی، نیروهای مسلح و کمیته امداد امام (ره) باشند انجام می شود.
وی افزود: این افراد می توانند از این به بعد، از خدمات بیمه ای درمان اعتیاد در مراکز خصوصی و دولتی طرف قرارداد بیمه سلامت استان استفاده کنند.
بهگفتهوی، بیماران با توجه به تعرفه اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی، ماهیانه صرفا مبلغ فرانشیز را پرداخت می کنند و سایر هزینه ها توسط اداره کل بیمه سلامت استان به مرکز پرداخت می شود.
دکتر حاجی جعفری، با تاکید بر اینکه ملاک پرداخت هزینه ها توسط بیمه، تعرفه های دولتی است افزود: چنانچه بیمار در مرکز خصوصی تحت درمان باشد، لازم است مابه التفاوت تعرفه دولتی و خصوصی را شخصا پرداخت کند.
وی یادآور شد: درمان های سرپایی نگهدارنده با متادون، بوپره نورفین، تنتوراپیوم و نالتروکسان، درمان سم زدایی با بوپره نورفین، کلونیدین و تنتور اپیوم به صورت سرپایی حداکثر دو بار در سال، درمان سرپایی مواد محرک و روان گردان حداکثر تا 6 ماه و بیماران تحت پوشش متادون در مراکز گذری (DIC) هم امکان استفاده از بیمه را دارند.
انتهای پیام/م
کن خود م از معتادان بودم وبا گرانی داروی متادون به علرغم میل بطنی نمتوانم پرداخت کنم بابت این پرداخت چه بسا دست توزیع مواد زده حهت پرداخت اینگونه ملت را نجات دادهاید متشک