محمد عرب مدیر بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: جشنوارههای پژوهشی و آموزشی ابزاری برای پایش و ارزیابی عملکرد واحدهای آموزشی و پژوهشی دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی سراسر کشور محسوب میشود.
وی ادامه داد: در چنین شرایطی باید حمایت بهتری از پژوهش و تحقیقات برتر بهویژه در بین دانشجویان و دانشمندان جوان انجام شود که این کار سبب ارتقای کیفیت پژوهشها شده و میزان تولید علم را افزایش میدهد.
عرب با اشاره به اینکه جشنوارههای پژوهشی و تقدیر از برگزیدگان آنها انگیزه دو چندانی را در بین سایر محققان کشور ایجاد میکند، افزود: خوشبختانه امروزه کشور در حوزههای پزشکی به واسطه همین تحقیق و پژوهش های مختلف پیشرفت چشمگیری داشته است به طوری که در گذشته بسیاری از پزشکان و پرستاران ما خارجی بودند و بعضا برخی از آنها به بیماریهای منطقهای آشنایی کامل نداشتند ولی امروزه نه تنها پزشک خارجی نداریم بلکه بیمار به خارج از کشور اعزام نمیشوند.
مدیر بهداشت و درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران تأکید کرد: خوشبختانه طرح تحول نظام سلامت باعث کاهش پرداختیها از جیب مردم شده است و بسیاری از مشکلات بیماران را رفع کرده به طوری که قبل از اجرای این پروژه علمی پزشکی بیماران برای تهیه دارو و تجهیزات پزشکی مورد نیاز خود مجبور بودند به خارج از بیمارستان بروند.
عرب یادآور شد: دانشگاه علوم پزشکی تهران همگام با سایر دانشگاهها اقدامات ارزشمندی درحوزه تحقیق و پژوهش انجام داده است و امروزه رتبه اول را این مرکز آموزشی در اختیار دارد.
انتهای پیام /