رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم با اشاره به زمان فراخوان جذب هیئت علمی به تشریح شرایط جذب پرداخت.

به گزارش  حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمدرضا رضوان رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم درباره چگونگی جذب اعضای هیئت علمی عنوان کرد: مهلت ثبت‌نام متقاضیان اعضای هیأت علمی برای عموم واحد‌های دولتی و غیرانتفاعی  ۸ صبح فردا، ۱۲ اسفندماه تمام خواهد شد.
 
وی با تاکید بر اینکه این مهلت به دلیل روز‌های پایانی سال تمدید نخواهد شد، ادامه داد: متقاضیانی که نتوانند تا زمان تعیین شده  آمادگی خود را اعلام کنند؛ باید خود را برای فراخوان بعد که در شهریور ۱۳۹۷ منتشر می‌شود، آماده کنند.

جذب 800 متقاضی به عنوان عضو هیئت علمی 

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم با بیان اینکه تاکنون بیش از ۵ هزار داوطلب در فراخوان جذب هیات علمی دانشگاه‌ها  شرکت کردند، گفت: بررسی این ثبت‌نام اوایل اردیبهشت از سوی دانشگاه‌ها به مدت سه ماه آغاز می‌شود و بعد از  آن وزارت علوم ۴۵ روز فرصت دارد نظر نهایی خود را اعلام کند؛ اما نتایج نهایی شهریور ما آینده اعلام خواهد شد.

رضوان‌طلب تصریح کرد: پیش‌بینی می‌کنیم امسال بیش از ۱۵ هزار متقاضی ثبت‌نام کنند که از بین آن‌ها ۸۰۰ نفر پذیرفته خواهند شد.

چه کسانی می‌توانند در سامانه ثبت‌نام کنند؟ 

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم تاکید کرد: دانشجویانی که در حال تحصیل هستند تا قبل از دفاع پایان‌نامه خود نمی‌توانند متقاضی عضویت هیأت علمی شوند و تقاضای آنان مورد بررسی قرار نمی‌گیرد همچنین کسانی که در ارگانی به صورت کارمند پیمانی یا رسمی مشغول به فعالیت هستند، باید پیش از هرگونه ثبت‌نام در سامانه مرکز جذب از کار خود استعفا دهند.

وی تصریح کرد: تقاضای مرکز جذب اعضای هیأت علمی از دانشگاه‌ها آن است که در حل مسئله بورسیه‌ها،  مسئولان وزارت علوم را یاری دهند و اجازه ندهند مسئله جذب آنان به یک چالش در نظام آموزش عالی تبدیل شود. تقاضای عضویت آنان را با نگاه مثبت بپذیرند و آنان را در بررسی و رقابت عادلانه با سایر متقاضیان بدون هرگونه بدبینی و پیش داوری نسبت به آنان سهیم کنند.

رضوان‌طلب ادامه داد: البته این به معنای آن نیست که تقاضا یا پذیرش بورسیه به معنای تقاضا یا پذیرش عضویت هیأت علمی باشد  یا تعهدی از سوی وزارت علوم بر پذیرش پذیرفتگان بورس به عنوان عضو هیأت علمی وجود داشته باشد، ولی در یک منظومه مدیریتی گذشته و حال این گونه پیش‌بینی شده است که سرمایه‌گذاری دولت برای اعطای بورسیه به افراد دارای استعداد برتر هدر نرود و حتی‌الامکان از وجود این افراد پس از دوره تحصیل استفاده شود. حتی دانشگاه‌ها و موسساتی که به آنان جایابی نداده‌اند، اما به گرایش و تخصص آنان نیاز دارند، باید جذب این افراد را در اولویت قرار دهند.

رئیس مرکز جذب اعضای هیأت علمی وزارت علوم یادآور شد: اراده وزیر علوم و سایر بخش‌های وزارت متبوع در مورد بورسیه‌ها به صورت قاطع بر همین راهبرد اساسی استوار است و موکدا از اعضای هیأت اجرایی جذب و مسئولان دانشگاه‌ها و موسسات می‌خواهم اجازه ندهند در این اراده خلل و ناهماهنگی راه یابد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار