به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت کاپ کیک گوشت پنیری، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
آویشن: یک قاشق چایخوری
پنیر پیتزا: به میزان لازم
تخم مرغ: یک عدد
سیر: دو حبه
پیاز: یک عدد
هویج: یک عدد متوسط
رب گوجه: دو قاشق غذاخوری
کره: یک قاشق غذاخوری
آب: نصف پیمانه
آرد سوخاری: یک پیمانه
مواد لازم برای سس سیب زمینی:
شیر: یک پیمانه
سیب زمینی پخته و رنده شده: یک پیمانه
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
پیاز و هویج را در غذاساز ریخته و یا با رندهی ریز، رنده و در ظرفی مناسب میریزیم.
گوشت، تخم مرغ، سیر رنده شده، رب گوجه، آویشن و نمک و فلفل را به مخلوط پیاز و هویج اضافه کرده و خوب ورز میدهیم.
میانهی خمیر را گود میکنیم و کره و آب را به آن میافزاییم. پس از آن، آرد سوخاری را افزوده و بار دیگر مواد را خوب ورز میدهیم تا کاملا یکدست شوند.
از خمیر به دست آمده، گلولههای کوچکی جدا میکنیم. داخل هر کدام مقداری پنیر، قرار میدهیم و سپس توپک گوشتی را کاملا میبندیم.
قالبهای کیک فنجانی را چرب کرده و توپکهای گوشتی را داخل آن قرار میدهیم. به آرامی و با کمک دست کل قالب را با مایهی گوشتی، میپوشانیم.
قالبها را داخل فر با دمای متوسط به مدت بیست دقیقه قرار میدهیم.
برای تزیین روی کاپ کیک گوشتی، شیر و کره را روی حرارت قرار داده وقتی به درجهی جوش رسید، نمک و فلفل و سیب زمینی را به آن اضافه میکنیم. مواد را روی حرارت به آرامی هم میزنیم تا یکدست شوند.
وقتی سس سیب زمینی کمی خنک شد، آن را داخل قیف شیرینی پزی ریخته و روی کاپ کیکها را به شکل دلخواه با این سس تزیین میکنیم.
منبع:تابناک باتو
انتهای پیام/