به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛اگر از طرفداران بیکن، این کالباسهای خوشمزه هستید، برای شما خبر بدی داریم. متاسفانه در مقالهی جدیدی که در گاردین منتشر شده، هشدارهایی جدی در مورد خطرناک بودن بیکن داده شده است.
در صورتیکه هر روز بیکن مصرف کنید، شانس ابتلا به سرطان روده را ۱۸ درصد افزایش خواهید داد!
طبق این آمارهای رسمی، سالانه ۳۴۰۰۰ مرگ ناشی از سرطان، به دلیل مصرف گوشتهای فرآوری اتفاق میافتد.
گوشت فرآوری شده چه نوع گوشتی است؟
منظور از گوشتهای فرآوری شده، محصولاتی مانند سوسیس، کالباس، هات داگ و... است.
دلیل مضر بودن این محصولات، وجود موادی مانند نیترات و نیتریت در این محصولات است. همچنین مواد نگهدارنده و برخی از افزودنیهایی که به این محصولات اضافه میشوند تا رنگ صورتی پیدا کنند نیز دشمن سلامتی شما خواهند بود.
البته راههایی هم وجود دارد که بدون نیتریت این نوع گوشتها را تولید کرد، اما نبودن نیتریت باعث میشود طول زمان تولید طولانیتر شود و یا طعم شان خیلی خوشایند نباشد. البته از طرفی دیگر، برخی از تولید کنندگان گوشت ادعا دارند بدون اضافه کردن نیتریت، خطر آلوده شدن گوشت به بیماری بوتولیسم بالا میرود. هرچند بیکنهای بدون نیترات هم که به تازگی وارد بازار شده اند، خیلی بی خطر نیستند.
در آخر باید بگوییم که اگر جزو کسانی هستید که هر روز بیکن را در میز صبحانه دارید، باید کمی در این نوع رژیم غذایی تجدید نظر کنید و مصرف بیکن را به هفتهای یک یا دو بار کاهش دهید.
منبع:الو دکتر
انتهای پیام/