به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از لذتبخشترین کارهای قبل از عید نوروز، پخت شیرینیهای خانگی خوشمزه مخصوص عید است. این شیرینیهای متنوع را درست کنید و در نوروز از میهمانها پذیرایی کنید.
مواد لازم:
•کره (نرم): 115 گرم
•شکر قهوه ای: 115 گرم
•تخم مرغ: یک عدد
•عسل: 100 گرم
•آرد: 400 گرم
•بیکینگ پودر: 2 قاشق چای خوری
•پودر زنجفیل: 2 قاشق چای خوری
•خلال پسته: 100 گرم
•مربای زردآلو: 100 گرم
طرز تهیه:
1.کره و شکر را با همزن برقی بزنید تا به شکل کرم درآید.
2.تخم مرغ را داخل مواد بریزید و مواد را هم بزنید تا ترکیب یکدستی حاصل شود.
3.1 قاشق سوپ خوری از عسل را کنار بگذارید باقیمانده را داخل مواد کره ای بریزید. آرد، بیکینگ پودر و زنجفیل را با هم مخلوط کنید و داخل مواد قبلی بریزید تا مواد خمیر شود.
4.خمیر آماده را به مدت 20 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
5.فر را با حرارت 180 درجه سانتی گراد گرم کنید و کف سینی فر را با کاغذ بپوشانید.
6.خمیر را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و با یک عدد سفیده تخم مرغ زده شده، روی خمیر برس بزنید.
7.کمی شکر اضافه نیز روی خمیر بپاشید و با کاتر مورد نظر برش دهید و داخل سینی بچینید و روی شیرینی ها را خلال پسته بریزید و به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.
8.بعد از پخت از فر خارج کنید روی شیرینی ها از عسل باقی مانده بمالید و به مدت 3 دقیقه دیگر در فر قرار دهید.
9.سپس از فر خارج کنید و پس از خنک شدن شیرینی ها را برگردانید، روی آن مربای زردآلو بمالید و دو تا دوتا به هم بچسبانید و داخل ظرف بچینید.
10.شیرینی آماده را داخل ظرف بچینید و روی آن را بپوشانید و در دمای محیط نگهداری کنید.
مواد لازم:
•تخم مرغ: یک عدد
•وانیل: یک هشتم قاشق چای خوری
•شکر: 75 گرم
•کره: 85 گرم
•آرد: 120 گرم
•بیکینگ پودر: یک دوم قاشق چای خوری
•شیر: 60 گرم
•پودر نارگیل: 30 گرم
طرز تهیه:
1.ابتدا کره و شکر را هم بزنید تا بافتش یکنواخت شود.
2.سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و با همزن بزنید.
3.بعد مواد خشک (آرد و بیکینگ پودر) را با هم الک کرده و به تناوب با شیر در دو مرحله اضافه کرده و با لیسک مخلوط کنید و در آخر پودر نارگیل را بریزید.
4.کف سینی را کمی چرب کرده و کاغذ روغنی بیندازید و مواد را در قیف ریخته با ماسوره ساده دایره های کوچکی با فاصله در سینی بریزید.
5.فر را از یک ربع قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و به مدت 10 الی 15 دقیقه در فر قرار دهید.
نکته: در صورت دلخواه می توانید از آرد به میزان 10 گرم کم کرده و به جای آن پودر کاکائو اضافه کنید تا از دو طعم متفاوت شیرینی داشته باشید.
کوکی های مربایی شکلات و پسته
مواد لازم:
•کره: 30 گرم
•عسل: 115 گرم
•آرد: 150 گرم
•بیکینگ سودا: یک دوم قاشق چای خوری
•پودر زنجفیل: یک چهارم قاشق چای خوری
•پودر هل: یک چهارم قاشق چای خوری
•پودر دارچین: یک چهارم قاشق چای خوری
•پودر جوز هندی: یک چهارم قاشق چای خوری
•پودر کاکائو: یک قاشق چای خوری
•شیر: یک قاشق سوپ خوری
•مخلوط پوست پرتقال و لیمو (رنده شده): 2 قاشق سوپ خوری
•مربای تمشک: یک چهارم پیمانه
•شکلات (ذوب شده): 100 گرم
•پسته (خردشده): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1.کره و عسل را در تابه کوچکی روی حرارت بگذارید تا کره ذوب شده و با عسل ترکیب شود. اجازه دهید خنک شود.
2.سپس مواد خشک، شیر و پوست های لیمو و پرتقال را اضافه کرده و خمیر نرم و یکدستی بدست آورید.
3.خمیر را در کیسه گذاشته و یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
4.خمیر را روی سطح آردپاشی شده به ضخامت 8 میلیمتر باز کرده و با کاتر گرد به قطر 3 سانتیمتر برش زده و با فاصله کمی از هم در سینی بچینید.
5.اینک با وسیله ای مانند سمبه یا چوب ساق عروس وسط هر یک از کوکی ها را کمی گود کرده و این حفره را با مربا پر کنید.
6.کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 10 دقیقه بپزید. بعد از پخت و خنک شدن سر هر کوکی را در شکلات ذوب شده فرو ببرید و سپس در پسته های خردشده بزنید و در ظرف بچینید.
کوکی آناناس و بادام هندی
مواد لازم:
•کره (نرم): 200 گرم
•شکر: 50 گرم
•وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری
•آرد: 300 گرم
•پوست لیمو (رنده شده): 2 قاشق چای خوری
•آناناس شکری (خردشده): 3 قاشق سوپ خوری
•بادام هندی (پودر شده): یک چهارم پیمانه
•بادام هندی (درسته): به مقدار لازم
طرز تهیه:
1.فر را با حرارت 160 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2.سینی فر را کمی چرب کرده کنار بگذارید.
3.کره، شکر و وانیل را با همزن برقی بزنید تا کاملا سفید و سبک شود.
4.پوست لیموی رنده شده، آناناس خرد شده و بادام هندی پودرشده را اضافه کنید و مواد را مخلوط کرده
5.در نهایت آرد را اضافه کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
6.از خمیر به اندازه یک قاشق چای خوری در دست گرد کرده داخل سینی قرار دهید و در مرکز آن یک عدد بادام هندی قرار دهید و کمی فشار دهید تا داخل خمیر فرو رود.
7.تمامی مواد را به همین ترتیب آماده کرده و به مدت 25 دقیقه در فر بپزید. سپس از فر خارج کرده داخل سینی خنک کنید.
8.سپس در ظرف چیده و در دمای محیط دور از گرما و تابش خورشید نگهداری نمایید.
9.این شیرینی را می توانید برای مدت زمان طولانی نگهداری کنید.
10.در صورت تمایل می توانید خمیر را پهن کرده و با استفاده از کاتر مورد نظر برش داده و سپس در فر بپزید.
منبع:برترینها
انتهای پیام/