به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد نظرپور، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: در سال گذشته 333 هزار تن شیرخام در استان تولید شده بود که 3/6 درصد تولید کشور را به خود اختصاص می دهد.
محمد نظرپور افزود: بیش از 26 هزار تن گوشت قرمز و 55 هزار تن گوشت مرغ در سال 95 در استان تولید شده است که به ترتیب رتبه 10 و 15 کشوری را به خود اختصاص دادند.
وی، از تولید بیش از 16 هزار تن تخم مرغ، 419 تن گوشت بوقلمون، 34 تن گوشت شترمرغ و 29 تن تخم شترمرغ در سال گذشته خبرداد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اظهار کرد: بر اساس تعهدات مواد پروتئینی در یازده ماهه سال جاری 325 هزار تن شیرخام در استان تولید شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل 6 درصد رشد داشته است.
نظرپور بیان داشت: همچنین در طی این بازه زمانی 27 هزار و 700 تن گوشت قرمز و 46 هزار تن گوشت مرغ تولید شده که به ترتیب نسبت به مدت مشابه سال قبل 4 و 10 درصد افزایش داشته است.
انتهای پیام/ د