به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ تنوع زیاد محصولات آرایشی و وسواس در انتخاب، استفاده از تستهای رایگان این لوازم را رایج کرده است، اما این کار سلامت انسان را به خطر میاندازد.
کارشناسان بهداشتی بر این باورند افرادی که لوازم آرایشی را تست رایگان میکنند بیشتر در معرض آسیبهای پوستی و چشمی قرار میگیرند.
کارشناسان بهداشتی توصیه میکنند افراد از تستهای رایگان محصولات آرایشی که توسط فروشندهها قبل از خرید وسیله پیشنهاد میشود، استفاده نکنند.
براساس پژوهشها این تستها میتوانند شامل باکتریهایی، چون هرپس،ای کولای و سالمونلا باشند و سبب ابتلای بانوان به انواع بیماریهای خطرناک شود.
کارشناسان خطرناکترین تستهای آرایشی را در وسایلی، چون رژلب، ریمل چشم، مژه مصنوعی، خط چشم، مداد چشم و رژگونه میدانند.
افزون بر تست لوازم آرایش به صورت مشترک، بانوان باید در آرایشگاهها نیز از انجام آرایش با وسایل مشترک خودداری کنند. بسیاری از گریمورها و طراحان آرایش از وسیلههایی یکسان برای مشتریان متفاوت خود استفاده میکنند و به این ترتیب آنها را درمعرض خطر بروز انواع عفونتها و بیماریها قرار میدهند.
چندی پیش یک مادر جوان درانگلستان به دلیل استفاده مشترک از یک برس آرایشی با دوست خود دچار نوعی عفونت حاد و در نتیجه آن فلج هر ۲ پا شده است.
در تستهای آرایشی که توسط افراد مختلف مورد استفاده قرار گرفته انواع عوامل بیماری زا از جمله ویروس تبخال و یا ورم ملتحمه وجود دارد که بسیار مسری هستند و به سادگی به سایر افراد منتقل میشوند.
کارشناسان اعلام کردهاند یک تست آرایشی در طول یک روز میتواند توسط ۳۰ الی ۴۰ نفر آزمایش شود وبه راحتی بیماریها را بین آنها منتقل کند.
تحقیق در زمینه عوامل بیماریزای موجود در تستهای آرایشی توسط دانشمندان دانشگاه استون در بیرمنگام انگلستان انجام شده است.
براین اساس کارشناسان توصیه میکنند افراد از محصولات آرایشی به صورت انفرادی استفاده کنند، وسایل آرایشی خود را به دیگران حتی اعضای خانواده خود قرض ندهند، پس از تمام شدن مهلت زمانی مقرر محصول آرایشی را به دور بیندازند، محصولات آرایشی خود را در دمای مناسب نگهداری کنند و به طور مرتب برس و وسایل قابل شستشو را بشویند و ضدعفونی کنند تا از بروز عفونت در بدن آنها جلوگیری شود.
منبع: رکنا
انتهای پیام/