به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قزوین؛ نقیبی مدیرکل دامپزشکی استان افزود: اکثر باکتریهای انتروباکتریاسه، پسودوموناس، ادواردزیلا، ویبریو، استرپتوکوکوک و مایکوباکتریوم از بیماریهای مشترکی است که احتمال بروز این بیماری از ماهیان زینتی محدود است، اما میتوان با انجام اقدامات پیشگیرانه در اکثر موارد از بروز بیماری جلوگیری کرد.
مدیرکل دامپزشکی استان گفت: این اداره نیز برای جلوگیری از بروز بیماری، اقداماتی از جمله نمونه برداری، تحویل ماده ضدعفونی رایگان و آزمایشات لازم قبل از حمل اینگونه ماهیان به مراکز عرضه، صدور مجوز حمل و کنترل حمل و نقل در مراکز قرنطینهای و بهداشتی را انجام داده است.
نقیبی اضافه کرد:از مردم تقاضا میشود ماهی مورد نیاز خود را از مراکز بهداشتی خریداری و از دست زدن به ماهیان و یا ظرف نگهداری ماهی خودداری کنند.
انتهای پیام/