جشنواره غذای بومی محلی سیستان و بلوچستان با حضور سلیمان پاک سرشت معاون وزیر و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در تالار ۶ مرداد مرکز شماره یک فنی حرفه‌ای زاهدان گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، جشنواره غذای بومی محلی سیستان و بلوچستان با حضور سلیمان پاک سرشت معاون وزیر و رئیس سازمان فنی و حرفه‌ای کشور در تالار ۶ مرداد مرکز شماره یک فنی حرفه‌ای زاهدان گشایش یافت.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: این نمایشگاه در قالب ۴۰ غرفه در رشته‌های صنایع غذایی مرتبط با فنی و حرفه‌ای که منجر به درآمد زایی می‌شود به مدت یک روز راه اندازی شده است.

مهرداد جهاندیده یکی از رویکرد‌های جدید سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای را ارائه رشته‌های مهارتی و توان افزایی نیروی کار از جمله اقشارکم درآمد و بانوان سرپرست خانوار ذکر کرد و گفت: برگزاری این چنین نمایشگاه‌هایی می‌تواند کمک خوبی به افزایش گرایش افراد به این رشته‌ها و ایجاد بازار فروش برای فعالان این عرصه شود.

وی ترویج فرهنگ مصرف غذا‌های بومی و سنتی و حذف غذا‌های آماده را از جمله اهداف دیگر برگزاری این جشنواره ذکر کرد.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: در این جشنواره افزون بر ۳۰ نوع غذای محلی  ارائه شد.

انتهای پیام/گ

جشنواره غذاهای محلی در زاهدان

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.