به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،مدیر مرکز بهداشت شماره دو اصفهان گفت: کارشناسان بهداشت محیط در بازدید وکنترل از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در یکی از مناطق پرجمعیت در شمال شهر اصفهان، این مقدار گوشت و محصولات پروتئینی بدون کیفیت و غیر بهداشتی را کشف و از دسترس مصرف خارج کردند.
منصوره ابوفاضلی افزود: همچنین از فعالیت چهار مرکز تهیه و توزیع به سبب شرایط بحرانی و مشکلات بهداشتی تا زمان رفع نواقص جلوگیری شد.
مدیر مرکز بهداشت شماره دو اصفهان افزود: پرونده متخلفان به مراجع قضایی تحویل شد.
انتهای پیام/م