به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، مصطفی شاهحسینی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با اشاره به برنامههای این سازمان برای افزایش میزان تولید گوشت مرغ در استان سمنان گفت: جوجه ریزی گوشتی در مرغداریهای گوشتی استان سمنان از ابتدای امسال تاکنون 25 میلیون و 644 هزار قطعه بوده است.
شاه حسینی به میزان تولید گوشت سفید حاصل از فعالیت مرغداریهای گوشتی استان سمنان اشاره کرد و گفت: تولید گوشت مرغ تا پایان امسال به 55 هزار و 160 تن میرسد.
معاون بهبود تولیدات سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با بیان اینکه تولید گوشت مرغ امسال نسبت به سال گذشته افزایش داشته است گفت: پیشبینی میشود میزان تولید گوشت مرغ در سال آینده نیز حدود 3 درصد افزایشیافته و به 56 هزار و 800 تن برسد.
شاهحسینی با بیان اینکه در استان تولید گوشت مرغ بهاندازه کافی صورت میگیرد تصریح کرد:70 درصد تولید گوشت مرغ استان مازاد است.
وی با بیان اینکه عمده گوشت مرغ تولیدی استان سمنان به استانهای همجوار ارسال میشود افزود: مازاد گوشت مرغ تولیدی استان عمدتاً به استان تهران ارسال میشود.
گفتنی است ، 394 واحد مرغ گوشتی در استان سمنان فعالیت میکند.
انتهای پیام / ه