سید حمید عبدی رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ؛گفت:بیش از 40 درصد واحدهای فعال پرورش مرغ گوشتی در شهرستان بشرویه در بخش تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک فعالیت دارند.
وی افزود:مرغ بدون آنتی بیوتیک به مرغی گفته میشود که در طول دوره پرورش آن از هیچ نوع آنتیبیوتیک مجاز و یا غیر مجازی چه به صورت تزریقی،آشامیدنی و یا در دان مصرفی استفاده نمیشود و به آن مرغ بدون آنتیبیوتیک گفته میشود.
عبدی گفت:طی 11 ماه سال جاری 106 هزار و 500 قطعه جوجه به وزن بیش از 177 تن مرغ بدون آنتیبیوتیک در 3 واحد از 7 واحد فعال پرورش مرغ گوشتی تولید و به عنوان مرغ سبز به بازار عرضه شده است و امیدواریم علاوه بر افزایش تولید این محصول ، تعداد واحدهای تولید کننده مرغ بدون آنتیبیوتیک در شهرستان افزایش یابد.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه افزود:طول دوره پرورش مرغ بدون آنتیبیوتیک 35 تا 42 روز است و در طول دوره پرورش 3 بار نمونهگیری و آزمایش توسط مسئول فنی واحد پرورشی و یک بار نمونه گیری توسط کارشناسان شبکه دامپزشکی شهرستان بشرویه انجام میشود که آخرین نمونهگیری مربوط به 72 ساعت پیش از بارگیری است.
وی اظهار کرد:آزمایش بر روی نمونهها در محل آزمایشگاه اداره کل دامپزشکی خراسانجنوبی انجام میشود و پس از تأیید عدم مصرف آنتیبیوتیک در طول دوره پرورش، مجوز ارسال جوجهها به کشتارگاه و ورود به بازار عرضه از طریق این شبکه صادر میشود.
عبدی گفت:هدف از تولید مرغ بدون آنتیبیوتیک ارتقای شاخص سلامت جامعه است و از همه مرغداران درخواست می شود با رعایت اصول امنیت زیستی و بهداشت مزرعه خود نسبت به خودداری از مصرف آنتی بیوتیک اهتمام ورزیده و مرغ بدون آنتیبیوتیک را با نظارت شبکه دامپزشکی تولید کنند تا با عدم مصرف آنتیبیوتیک موجب کاهش هزینههای تولید خود شوند.
انتهای پیام/غ