به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ محمد کاظمزاده، مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به تغذیه سالم به عنوان مهمترین عامل سلامتی گفت: با توجه به تغییر برنامه های غذایی درایام پیش رو لازم است افراد نسبت به تغذیه خود دقت بیشتری داشته و کاهش نمک، چربی و قند را حتما در برنامه غذایی خود داشته باشند.
وی، کم تحرکی را از مضرات ایام نوروز برشمرد و افزود: غفلت از ورزش منظم در این ایام چاقی و بیماری های همراه با چاقی را به دنبال خواهد داشت که سلامت را به طور قطع تهدید خواهد کرد.
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه اظهار کرد: مواد غذایی مصرفی درایام یاد شده معمولا پرچرب، شیرین و یا شور هستند که کالری بالا و مواد مغذی کمتری را دارا هستند.
وی با اشاره به مصرف بالای شکلات در نوروز افزود: انواع کاکائوهای تیره و تلخ را جایگزین شکلاتها و تافی های چسبنده کنید.
کاظم زاده با تاکید بر اهمیت وعده های غذایی در طول روز گفت: نباید مصرف تنقلات ویژه نوروز و بهم ریختگی زمان خواب افراد را از رعایت وعده های غذایی به ویژه صبحانه محروم کند.
وی به مصرف دو تا چهار واحد میوه در طول روز تاکید کرد و افزود: مصرف میوه و آب از ضرورت های برنامه غذایی درایام پیش رو است.
انتهای پیام/د