به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، سید عباس دانایی فرماندار شهرستان سمنان در جلسه کمیسیون هماهنگی آرد و نان شهرستان سمنان با اشاره به تاثیر بازرسی های منظم و مدون بر کیفیت و کمیت عرضه نان در سطح شهرستان از برگزاری کلاس های آموزشی متصدیان نانوایی بصورت حضوری در محل واحدهای نانوایی در سمنان خبر داد و گفت : اجرای آموزش تمام متصدیان واحدهای نانوایی بصورت حضوری در شهرستان سمنان در دست اقدام است که در مرحله اول واحدهای پخت نان لواش تکمیل و در مرحله دوم واحدهای سنگکی در دست اقدام است.
وی با اشاره به فعالیت 173 واحد نانوایی در شهرستان سمنان نظارت دقیق به خرید گندم مرغوب ، تفکیک وذخیره سازی آرد با کیفیت و دقت درپخت اصولی نان را از عوامل حایز اهمیت در این بخش عنوان نمود.
دانایی ایجاد مجتمع پخت نان بصورت متمرکز با دستور چند نوع پخت نان را از دیگر موارد حایز اهمیت جهت رفاه حال همشهریان در شهرستان سمنان عنوان و بر لزوم پیگیری جهت تحقق این امر تاکید نمود.
ارائه گزارش در خصوص چگونگی صدور مجوز های نانوائی توسط سازمان صنعت ,معدن و تجارت استان سمنان ، ارائه گزارش چگونگی توزیع ارد واحدهای نانوائی توسط سازمان,صنعت, معدن و تجارت استان سمنان ، نحوه نظارت بر توزیع گندم مصرفی کارخانجات توسط شرکت غله وخدمات بازرگانی استان، پیگیری ایجاد مجتمع پخت نان و...از جمله موارد طرح در جلسه بود.
انتهای پیام / ه